Bubulina Gospodina, Taticool și victoria împotriva bacteriilor

Atunci când vine vorba despre copilul meu, despre a petrece timp de calitate cu el, nu mă dau în lături de la nimic. Absolut nimic. Mă costumez alături de ea, o las să-mi facă unghiile, mă strâmb în toate felurile, distracție să fie.

Ieri, am fost Ștefan. Da, cel cu Bubulina, Bulina Gospodina! Și i-am imitat dansul. Ba chiar am băgat și câteva acorduri la chitara de jucărie a Sophiei. Iar ea mi-a ținut isonul la distracție.

Dar eu aveam un plan ascuns: să facem curățenie în camera ei, să mai scăpăm de praf. Dacă i-aș fi spus simplu- „Hai să facem curățenie în cameră!”, n-ar fi mers. Dar așa, cu dans și muzică, bec a ieșit camera.

Și, împreună cu prințesa mea, am curățat până și căsuța păpușilor. Luuună!

Nu sunt eu marea gospodină a cartierului, dar cei de la Dettol mi-au trimis spre testare un nou produs și am îmbinat utilul cu plăcutul- curățenia cu distracția.

Foarte șmecher mi s-a părut produsul. Este vorba despre un pulverizator dezinfectant pentru suprafețele dure. Nu are înălbitori și deține recomandarea Societății Române de Pediatrie, ceea ce, mie unul, îmi dă un plus de siguranță în privința calității lui.

Pulverizezi soluția pe orice suprafață dură și, apoi, ștergi cu o lavetă. Omoară 99,9% din bacterii și virusuri. E foarte ușor de folosit, iar Sophia nu s-a lăsat până nu l-a folosit și ea puțin. Evident, la final, ne-am spălat cu toții pe mâini.

Dettol trigger e genul de produs pe care îl ții tot timpul lângă tine. Când pleci în vacanță, îl iei cu tine și dezinfectezi suplimentar baia din camera de hotel în care v-ați cazat. Noi facem asta tot timpul.

Apoi, mă gândesc la proaspeții părinți, cei care sunt foarte panicoși la început în privința igienei personale și a curățeniei din camera nou-născutului. Triggerul Dettol face minuni într-o astfel de situație. Ștergi ușor clanța de la ușă, rafturile sau chiar și podeaua.

Vă las acum, în compania lui Taticool transformat în Ștefan și a Prințesei Fantastice transformată în Bubulina Gospodina. Dați [play] clipului, vă garantez amuzament total, dar și foarte multe informații utile suplimentare despre Dettol.