Auzi, știi ceva? Data viitoare, rămân eu gravid!

Erau la o masă distanță de noi. Era cald afară, dar ei stăteau destul de lipiți unul de altul. O iubea nespus, se vedea asta în ochii lui. Și în gesturile lui, mai ales în gesturile lui.

Alerga de colo colo după chelneri să-i aducă mai repede limonada pe care ea o ceruse, o mângâia pe păr, o lua în brațe, apoi mai dădea o fugă după chelneri pentru un meniu, pentru o ciorbă, pentru un crevete.

Clar se iubeau mult. Vreo 30 de minute a durat acest du-te vino. Spre final, tipul foarte îndrăgostit era și foarte transpirat. Curgeau apele de pe el în ultimul hal.

Dar continua să-i arate că o iubește mult. Mult de tot. Asta pentru că, dincolo de dragostea ce i-o purta ei, se pregăteau să devină părinți. Da, ea era foarte însărcinată, cred că prin luna a opta.

Evident se mișca greu și avea nevoie de el. Iar el, acum îndrăgostit și de bebele din burta ei, îi făcea toate poftele. O iubea mult.

La desert, a cedat, însă. Pur și simplu s-a ridicat în picioare, a aruncat lingurița pe masă, extrem de iritat. Auzi, știi ceva? Data viitoare rămân eu gravid, să-mi faci tu mie toate poftele!

Nu am auzit ce se întâmplase între ei, ce-și dorise în plus ea. Cert este că el ajunsese la capătul puterii. Replica a spus-o tare, răspicat, extrem de nervos, dar foarte comic în același timp, pentru toți cei din jurul lui. S-a făcut liniște pe terasă pentru câteva momente. L-a auzit toată lumea și nimeni nu știa cum să reacționeze.

Nici el nu mai știa ce să facă, realiza de abia acum că îl auzise tot restaurantul și că făcuse o scenă.

Dar ea s-a ridicat ușor, l-a îmbrățișat și l-a pupat pe obraz. Te iubesc, i-a spus. Era foarte calmă și foarte îndrăgostită și ea de el. Și l-a calmat imediat și pe el. Toți ceilalți de la mese au început să râdă și s-au și auzit vreo câteva ropote de aplauze. Nici eu n-am rămas imun. Mi-am luat soția de mână cu același „te iubesc” nerostit, dar transmis prin strângerea mâinii.

Vă iubim, dragele noastre, extrem de mult. Când sunteți însărcinate, vă iubim chiar de două ori mai mult, dacă dragostea s-ar putea măsura. Să fiu al naibii, însă, dacă nu reușiți, uneori, să ne scoateți din toți pepenii!!! 🙂 Dar, dacă veți ști să ne liniștiți, o vom lua și mâine de la capăt ca să vă împlinim lista de dorințe.