Atenție: se lasă cu râs în hohote! Ciudățenii la copii- sondaj printre prieteni

Vi s-a întâmplat vreodată să rămâneți mască, fără replică, interziși, atunci când copilul vostru face, spune sau cere câte ceva?

Ei, tocmai pentru că mi s-a întâmplat, am zis să întreb printre prieteni dacă au trecut și ei prin așa ceva, ca să nu mă ducă gândul că pe fii- miu l-au atacat extratereștrii.

Să vă spun de la ce a început totul… Se făcea că venea ora de culcare. Fii-miu nu și nu că el nu doarme, că la ce bun și somnul ăsta? Ca să îi fac pe plac, cu gândul că va trece și pe la el Moș Ene, i-am făcut toate poftele: a vrut în pat vreo două dube. Le-am dus. A mai vrut vreo 3 mașini, le-am dus, a vrut și o minge, am dus-o. A vrut să îi dau și cartea preferată, i-am dat-o.

Ce să vezi? Că, în patul acela, plin ca o valiză burdușită, copilul meu și-a găsit o poziție și a adormit. Au mai urmat câteva nopți la fel și, de atunci, măcar o mașină, o lingură de lemn sau o sticlă de plastic e musai să fie lângă el. Ceva, orice. Nu mi s-a părut tocmai normal, așa că am povestit și eu în stânga și în dreapta cu diverși prieteni deținători de copii.

Măi, la voi, se întâmplă chestii ciudate sau doar pe noi ne-au luat în vizor extratereștrii?

Andreea, mamă de Andrei ( 3 ani)

Bine, măi, George, asta e pistol cu apă. Tu știi că eu n-am mai dat în casă cu aspiratorul de două săptămâni? Tu știi că am ascuns aspiratorul pentru că, într-o noapte, am dormit cu el în pat? Really? De două dube te plângi?

Da… Andreea, draga de ea, are o problemă puțin mai mare. Copilul ei e disperat după aspirator. Mănâncă cu el, se joacă 90% din timp cu el, ba chiar au plecat la munte cu el și da… au dormit cu el.

Ana, mamă de Zoe (5 ani)

Mie mi-e frică atunci când plouă. Fii-mea, cum aude ploaia că bate în geam, e la ușă și, dacă nu o scot afară, face un scandal că vecinii cred că o bat. La un moment dat, vecinul de sus a coborât să vadă dacă e totul ok… Îți dai seama ce rușine?… Și de atunci, mă conformez. Când plouă, ne îmbrăcăm bine, îi dau cizme de cauciuc, pelerina și o scot afară. Știi ce face? Sare în băltoace sau pur și simplu stă să o plouă. Eu stau sub streașină, că mie nu îmi place și uite așa ne petrecem vreo 20 de minute. Știi? La torențiale e cel mai tare.

Bogdan, tată de Victor (3 ani)

Fii-miu are o boală grea: “boala babelor”. Nu are liniște dacă nu îți caută în geantă. Știe că nu e ok, așa că o face pe furiș. Nu o dată l-am prins căutând în gențile musafirilor. De regulă, oamenii care vin la noi le lasă în hol, așa că piciul prinde momentul când lumea nu e atentă și își face de lucru pe acolo.

Nu ia nimic, Doamne ferește, dar studiază fiecare chestie. Cum ne-am dat seama? A venit la un moment dat în sufragerie cu un absorbant în mână și a întrebat: “ăsta ce e? Cum se deschide?”. Îți dai seama cam cum ne-au picat fețele? N-ai cum să trăiești așa rușine, frate… N-ai cum. Și știi care e treaba? Că nimeni nu l-a învățat și nici eu și nici maică-sa n-avem apucături de genul. E el fascinat de genți, cred.

Mihai, tată de Alexandra (4 ani)

Măi, îți spun una ,dar să nu mă crezi deplasat… I-am cumpărat Alexandrei, la un moment dat, o rochiță. Măi, mișto, na… doar am luat-o eu. I-a plăcut atât de mult, că a și îmbrăcat-o de cum i-am dat-o și a vrut să doarmă așa, cu ea.

I-am zis că trebuie să o spălăm întâi, că mergem cu rochița aia la petrecerea de Revelion, că bla, bla, ce i-am mai zis eu pe acolo. Ce crezi? Am avut succes? Nu, frate, n-am avut. Ba chiar s-a și încălțat cu niște pantofiori asortați…

A dormit cu rochia pe ea. Și încălțată!!! A încercat maică-sa să o dezbrace noaptea în somn, dar n-a putut. Ținea de ea zici că vroia cineva să îi ia pătura. Și știi care a fost tragedia? Vreo 3 nopți așa a dormit. Cu rochia aia… Și n-a fost ultima rochie în care a dormit… Mi-e și frică să-i mai cumpăr. Pijamalele pentru ea nu există…

Da… la mine chiar nu e gravă situația. O sticlă, o lingură de lemn sau două dube sunt chiar pistol cu apă. Prietenii mei însă, chiar au probleme. 😊))

VOI AVEȚI DINTR-ASTEA? RÂDEM ÎMPREUNĂ?