Asaltul pufoșeniilor sau cum am făcut-o pe Sophia fericită

Mare dragoste are Sophia pentru pufoșenii. E vorba despre maimuțoii din pluș. Sub orice formă, orice culoare, orice dimensiune. Doar pufoși să fie, moi, catifelați, să-și poată băga fața în ei, să-i pupe și să-i facă prietenii ei de somn.

Avem casa plină de pufoșenii și nu ne oprim aici pentru că sunt marea ei dragoste. Iar tati, cum prinde unul mai drăguț, cum i-l face cadou prințesei, că doar o bucurie am și eu pe lume: să-mi fac copilul fericit!

Delaco a lansat o promoție care nouă ne vine mănușă: PROMOȚIA PUFOASĂ. Au lansat un nou sortiment de cremă de brânză- brânză pufoasă!!!, care conține doar 3 ingrediente- brânză de vaci, smântână și puțină sare. E “sănătoasă și delicioasă”, citând-o pe Sophia.

Și, odată cu noul sortiment, a lansat 17 pufoșenii, niște animăluțe de pluș foarte, dar foarte drăgălașe. Iar Sophia a primit în dar 4 dintre ele. Cum a reacționat, vedeți în clipul de mai jos.

Cum puteți avea și voi astfel de pufoșenii pentru copiii voștri? E un concurs foarte simplu și aveți mari șanse de câștig pentru că sunt puse la bătaie 5200 de pufoșenii.

Cumpărați brânza pufoasă și sub capac veți găsi un cod pentru promoție. Îl înscrieți pe site sau cu un sms la numărul 3736 (sms cu tarif normal). Delaco oferă cadou 100 de pufoși în fiecare zi, până la epuizarea stocului.

Promoția ține până la sfârșitul lunii, iar noi, dincolo de cadoul primit, ne-am pus pe cumpărat brânză pufoasă. Îi place Sophiei, așa că suntem fericiți, și trimitem de zor sms-uri. Nu de alta, dar mai avem 13 pufoșenii de strâns.

Deci… promoție pufoasă și vouă!