Articolul ăsta te poate trimite la Legoland! (P)

E tare fain la Legoland! Parol! Am fost anul trecut acolo și ne-a plăcut mult. Tobogane, caruseluri, montagne russe-uri, ditamai parcul de distracții. Plus un milion de figurine din piese lego, absolut impresionante pentru toate vârstele. Chiar e fain pentru toată familia.

Vedeți exact despre ce vorbesc în clipul pe care l-am făcut acolo.

Ei și acum, iată cum poți ajunge cu toată familia într-o vacanță la Legoland, fără să plătești nimic: cei de Danonino au o campanie nou-nouță fix cu acest mare premiu- un family trip la Legoland Germania. Cumperi oricare două produse din gama Danonino, de exemplu Danonino cu biscuiți sau Danonino 70 de grame, înscrii numărul bonului la sms 1886 sau pe www.danonino.ro/promoție și intri automat în cursa pentru marele premiu.

În fiecare zi, se acordă și 8 premii punctuale a câte 245 de piese lego Duplo. Să tot construiască cel mic cu atâtea piese! Campania ține până pe 10 octombrie, așa că baftă! Cine știe de unde sare iepurele!

Una peste alta, noi suntem clienți vechi ai produselor Danonino, mai ales a celor de băut. Uneori, ca gustare la școală, sau între mese, pe drumuri, Sophia primește acel Danonino 70 de grame. Rezistă până la 4 ore în afara frigiderului, așa că nu e o problemă. Plus că e ușor de folosit de copii, nu se varsă- iar asta e important mai ales pentru un tătic preocupat de pielea scaunelor mașinii sale. 🙂

In clipul de mai jos, Sophia vă povestește despre campania Danonino, pe înțelesul copiilor, despre experiența la Legoland și despre cel mai mare lego pe care l-am făcut vreodată. L-am cumpărat chiar de acolo și e vorba despre castelul Disney, un puzzle de peste 4000 de piese.

Așadar: două produse Danonino, bon înscris pe site, premii zilnice Lego Duplo și marele premiu- family trip Legoland. Bafă, tuturor! Să-mi trimiteți impresii din Germania.