Am fost vitezoman de mic! Și ce curse mai trăgeam prin toată casa! + CONCURS

UPDATE: CONCURSUL S-A ÎNCHEIAT.

În fiecare seară când venea mama acasă, găsea haos în bucătărie. Dar nu haos dintr-ăla tipic, cu vase și farfurii murdare. Nuuuu!

Haos de vitezoman prichindel, pus pe șotii, care se visa pilot de Formula 1!

Da, am crescut cu Ayrton Senna și Curse Trăsnite, care pe atunci se numea Wacky Races.

Hai că mai știți personajele din Curse Trăsnite. Amărâtul ăla de Dick Dastardly încerca de fiecare dată să câștige cursele, dar nu reușea deloc. Trișa și tot pierdea, spre final. Iar câinele râdea într-un stil inconfundabil. Chiar și acum îl imit și eu, când glumesc cu Sophi.

Și eram și mare fan al lui Senna. Nebunie ce făceam în bucătărie. Asta pentru că avea mama niște scaune mici, rotunde, gen taburet. Erau numai bune de rostogolit pe podea și de transformat în cea mai tare mașină de super viteză. Le culcam pe gresie și făceam curse. Mă credeam mare șofer, zburam pe traseele mele imaginare cu 300 la oră și câștigam tot. Mai și scârțâiam la final cauciucurile de mă auzeau toți vecinii. Nebunie făceam și tare fericit mai eram!

Intre timp, m-am transformat în om serios și tată dedicat. Nu calc pedala prea tare, iar, când e Sophia în mașină, sunt chiar încet. Mai bine mai târziu, dar în siguranță, decât aiurea, prin vreun pom.

Dar știți ceva? Cu mare bucurie vă anunț că serialul revine. DAAAAA! Serialul copilăriei noastre, Curse Trăsnite, are o serie nou-nouță. De săptămâna aceasta este, de luni până vineri, la 17.25, pe Boomerang. Iar eu mă distrez, deja, cu Sophia făcând curse prin casă. Cu alte scaune, dar tot cu fericirea unor copii inocenți. Bine, mami urlă pe margine că-i devastăm casa, dar noi nu ne oprim până nu trecem linia de finish.

CONCURS

Și, dacă tot e cu veselie, zic să fie cu veselie și mai mare. Ofer, prin tragere la sorți, 10 căni termice Curse Trăsnite, ediție limitată, unor cititori norocoși ai blogului.

Hai că sunt niște suveniruri frumoase, pe care puteți să le folosiți într-o pauză de cafea, când opriți la pit-stop ca să schimbați roțile. 🙂

Tot ce trebuie să faceți, pentru a intra în concurs, este să-mi trimiteți, AICI, comentariul “Vreau la curse cu copilul!”.

Treceți un mail adevărat, ca să vă pot contacta, dacă veți fi câștigători.

Concursul durează fix 3 zile, din momentul ăsta. Extrag câștigătorii prin tragere la sorți. Cum spuneam, vor fi 10 câștigători. Așadar, vitezomanilor, pe locuri, fiți gata, START CONCURS!

PS: Pot participa și mămicile, căci fac pariu că sunt și printre ele „vitezomane”!

EXTRAGEREA CELOR 10 CÂȘTIGĂTORI, PRIN TRAGERE LA SORȚI