9 motive pentru care gravida trebuie să fie fericită

sursa foto: http://www.indiakashmirsaffron.com/
sursa foto: http://www.indiakashmirsaffron.com/

Partenera ta este gravidă și nu este într-una din cele mai confortabile perioade. Încearcă să o înveselești, evidențiindu-i avantajele lunilor de sarcină.

Jumătatea ta este gravidă și, în unele momente, nefericită: se simte neatrăgătoare, greoaie, are dureri de spate și obosește. Uneori se confruntă cu depresia prenatală (sau dacă aceasta nu apare, e posibil să urmeze o depresie post-natală).

Pentru a-i reda optimismul și confortul, scoate-i în față avantajele acestor luni.

Ce avantaje are o femeie gravidă

  1. Sânii i-au crescut și sunt extrem de sexy. Evident era primul punct pe listă. 🙂
  2. Sexul în sarcină poate să confere senzații mult mai intense decât în mod normal grație fluxului sanguin crescut. Și punctul ăsta ar fi trebuit să fie tot pe locul I. 🙂
  3. Nu are menstruație – pe durata sarcinii și pe durata alăptării constante.
  4. Nu mai este nevoie de pilule contraceptive sau alte mijloace de contracepție.
  5. Dacă, în mod normal, alege cu atenție ținutele care îi avantajează silueta, acum poate să poarte, fără nicio stânjeneală, deoarece o avantajează, rochii lungi, largi, comode sau chiar cămăși de-ale tale. Propune-i o cămașă în carouri, cu mânecile suflecate pentru un look western.
  6. Reamintește-i că nu este singură, că în orice moment are pe cineva alături, o viață care crește și se formează în ea. O experiență specială, pe care tu nu o poți trăi .
  7. O gravidă are scuza perfectă pentru a merge regulat la pedichiură. Așa că sugerează-i să meargă negreșit la pedichiură – o idee strălucită în cazul în care nu mai ajunge la degetele de la picioare și simți că o cuprinde din nou…  disperarea.
  8. Fii amuzant. Spune-i că o invidiezi pentru că nu trebuie să se îndrepte și să-și „sugă” burta, așa cum faci tu când te vezi în vitrinele unor magazine. Este o perioadă de grație pentru ea în care burtica nu trebuie să-i pună probleme.
  9. Primește locul în mijloacele de transport, i se cedează locul la coadă etc. O mulțime de beneficii de care tu nu te-ai bucurat niciodată și nu speri să le ai decât atunci când vei fi, poate, bunic.

Concluzia: clar asta este cea mai frumoasă perioadă pentru ambii parteneri, o perioadă plină de dragoste, de trăiri intense și de… sâni imenși!!! 🙂 Deci bucurați-vă de ea!