Un om în mintea copiilor

image

O știți pe Mirela Retegan. Fac pariu că o știți! Și, dacă nu ați cunoscut-o încă, voi ați pierdut.

Tipa asta e în mintea copiilor rău de tot. Uneori mă întreb dacă nu cumva trăiește la 40 de ani a doua copilărie.

Dar să fii în mintea copiilor este perfect pentru ce face ea. De fapt, acolo a dorit să ajungă de la început: să fie în mintea lor.

Ăștia mici o iubesc teribil de mult, pentru că le vorbește pe limba lor, pentru că se coboară la nivelul lor de înțelegere și pentru că reușește să-i captiveze de fiecare dată. Ea e Tanti Prezentatoarea, liderul trupei Zurli. Și, dacă n-ați auzit de Zurli, deși sunteți părinți, e chiar nasol de voi. Practic, nu v-ați distrat niciodată cu adevărat.

Femeia asta face cele mai tari spectacole pentru copii. Oriunde merge, umple săli cu copii și cu părinți care îi cântă toate melodiile, care stau cuminți minute în șir și trăiesc cu mare intensitate poveștile create de ea.

Azi, a avut un nou spectacol: Crăiasa Răcelii. Și ghici ce? Din nou sala plină, deși ca să ajungi la spectacol, trebuia să înfrunți cele -10 grade de afară. Și încă o ghicitoare: oare copiii s-au distrat?

Am stat de vorbă cu Mirela, după spectacol. Omul ăsta chiar pare fericit. Face exact ce-i place și are un mega succes. Și e în mintea copiilor în fiecare zi.

Îmi doresc ca Taticool să devină măcar jumătate din ceea ce înseamnă brandul Zurli în momentul de față. Și cred că asta este soluția: să fii în mintea copiilor și să faci totul cu pasiune.

Mulțumesc, Mirela, pentru că azi mi-ai distrat Prințeasa încă o dată și că, pe mine, m-ai mai învățat o nouă lecție de business.

image image image