Un musical cu copii pentru copii. O super premieră

Afis-Atelierul-cu-jucarii-700x993

Atelierul cu jucării este o piesă de teatru care mi-a atras atenția. E un moment foarte interesant, pe care vi-l recomand cu drag.

Piesa este premiera primei trupe de teatru muzical cu copii, pentru copii.

Studio Daniela Nane și Școala de Muzica Arpeggio creează prima trupă de teatru musical pentru copii, din România.

Pentru prima dată în România, un actor pune bazele unui proiect extrem de ambițios: prima trupă de teatru musical pentru copii și adolescenți. Daniela Nane, în postura de profesor și regizor, colaborează cu Școala de muzică Arpeggio pentru a pune în scenă un spectacol dinamic și vesel.  

atelierul cu jucarii 2

“A fi copil-actor înseamnă a te dezvolta interior până ești în măsură să împărtășești cu cei din public bucuria de a te juca și a juca pe scena. între repetiții, spectacole, filmări sau turnee, dedic timp prețios atelierelor de teatru pentru copii. Este un proiect foarte drag mie, în care descopăr și stimulez artistic copii talentați și pasionați de teatru. Parteneriatul cu Școala de Muzică Arpeggio duce acest proiect la un alt nivel și acum ne pregătim împreună pentru lansarea primei trupe de teatru musical.”, spune actrița Daniela Nane.

atelierul cu jucarii 3

Spectacolul se numește Atelierul cu Jucării, are la bază un text de Dan Doboș și este regizat de Daniela Nane. Muzica îi aparține lui Adrian Daminescu, iar coregrafia lui Ștefan Soare.

“Întâlnirea cu Daniela Nane a fost o adevarată bucurie pentru noi. Școala de Muzica Arpeggio desfășoară cursuri de pian, chitară și canto, iar ideea unei trupe de teatru musical pentru copii ni s-a potrivit de minune.” spune Aniela Burlacu, fondator al școlii de muzică.

atelierul cu jucarii 1

Premiera spectacolului are loc pe 2 iunie, la ora 11.00, la Teatrul Elisabeta.

Biletele le puteți cumpăra de AICI.

Pentru detalii, îî puteți contacta pe organizatori la numerele de telefon 031.108.23.87 / 0799.353.811 sau email office@arpeggio.ro.