Un loc magic pentru copilul tău și… copilul din tine

Poate fi ceva mai fain ca Moș Crăciun? Aparent, nu.

Dar, dacă Moș Crăciun vine la pachet cu un loc fascinant atât pentru copii, cât și pentru părinții lui? Dacă, de fapt, îl găsim pe Moș Crăciun într-un ținut magic, plin de distracție, plin de jocuri și de atracții inedite pentru pici și pentru tătici?

Ei bine există un asemenea loc și în realitate. Se numește Santa Claus Kingdom, Regatul lui Moș Crăciun, și este în București, undeva în zona Pipera.

Este un loc absolut fascinant.

Noi auzisem de el, dar nu îl vizitasem niciodată. Așa că am dat o fugă și am testat atracțiile de acolo pentru voi.

Ne-a plăcut tare mult pentru că are, practic, de toate: de la derdelușuri, la pârtie de schi, la caruseluri și trenulețe, la trambuline și tobogane imense și până la Moș Crăciun și gașca lui de spiriduși.

Am stat acolo mai bine de cinci ore și n-am apucat să ne dăm în toate atracțiile. În plus, există și un restaurant cu prețuri decente și cu mâncare bună. Totul ca să rămâi cât mai mult în locul de joacă și să-ți lași copilul să se distreze în voie.

Intrarea costă 35 de lei în timpul săptămânii, 50 de lei în week-end, pentru un copil. Adulții au acces gratuit, deși pot intra, alături de cei mici, în multe puncte de distracție. În banii ăștia, copilul are liber la distracție la toate atracțiile, inclusiv la pârtia de schi, unde primește până și echipamentul din partea casei. Iar asta mi se pare că bate orice altă ofertă de la locuri de joacă similare.

Pe scurt, uitați-vă la film, bucurați-vă de veselia noastră și, când vreți să vă duceți copilul la un loc de joacă fain, mergeți la Regatul lui Moș Crăciun. Promit că va fi o experiență de neuitat!