Uite o ofertă „moca” pentru copilul tău

grand-family-festival-grand-cinema-more-i121676

Ion Țiriac își permite orice. Dar până și el se bucură când primește ceva „moca”. Hai să fim serioși, cui nu-i place să primească măcar un cadou micuț, micuț, pe care să nu dea bani? Ceva din partea casei la restaurant sau mostre de parfumuri de la magazinele dedicate. Eu știu că mă dau în vânt după astfel de nimicuri. Mi se pare că le merit și că, în astfel de momente, cel care mi le oferă realizează cât de mult valorez și îmi arată că mă prețuiește.

Cam așa e și campania cinematografului Grand, din malul Băneasa. Săptămâna viitoare, când e vacanță la multe școli și grădinițe, copiii până în 12 ani, care vin la film, au intrarea gratuită. Iar părinții lor au un preț special pe bilet, doar 16 lei.

Și sunt multe filme pentru copii supuse acestei promoții: „Annie”, „”Blinky Bill”, „Cuibul Dragonului”, „Hotel Transilvania”, „Khumba”, „Mune”, „Micul Prinț” și multe altele. La „Micul Prinț”, cu siguranță vom merge și noi.

Așa că, dacă ești în căutare de distracții pentru copilul tău pe perioada vacanței lui, eu zic să dai o fugă și până la cinema. Găsești aici toate detaliile.