Toate mesele cu Zurli!!! + CONCURS

V-am povestit de o mie de ori cât de mult ne plac cei din Gașca Zurli. Îi cunoaștem foarte, foarte bine. Nu le ratăm niciun concert, nicio petrecere, ba chiar ne-au vizitat și pe acasă. Suntem prieteni.

Dar nu vi-i recomand pentru că ne sunt nouă prieteni. Vi-i recomand pentru că sunt cea mai bună trupă pentru copii din România. Pentru că, dincolo de distracție, fac un lucru extraordinar pentru piticii noștri: îi educă. Da, prin cântecele lor, prin jocurile lor, prin personajele create, fac EDUCAȚIE.

Despre asta este vorba și în noul lor turneu. Concertul „Hai la masă!” va fi în 10 orașe, din întreaga țară. Scopul acestui turneu este să-i educe pe cei mici să mănânce, să descopere bucuria de a sta la masă împreună cu părinții lor. În acest sens, tanti Prezentatoarea a inventat un nou personaj- Bucătărașul Zurli și un ingredient minune- pofta de mâncare. Eu de abia aștept acest spectacol pentru că, nu-i așa, toți copiii sunt mofturoși la mâncare.

Turneul va începe pe 3 octombrie la Brașov și va continua în alte 9 orașe: TimișoaraCluj-NapocaBaia MareCraiovaBotoșaniBacăuGalați, Sibiu și București. Biletele s-au pus în vanzare online pe www.eventim.ro și în magazinele partenere Eventim. În doar 2 zile de la punerea acestora în vânzare, mii de bilete au fost deja cumpărate. Toate detaliile se găsesc pe www.zurli.ro

CONCURS

Iar, pentru spectacolul din București, de pe 25 octombrie, organizăm un concurs tare drăguț.

Dau o invitație de 4 persoane unei familii norocoase. Ca să participi, te rog să-mi spui care este personajul preferat al copilului/ copiilor tăi. Răspunsul tău trebuie publicat pe pagina de facebook Taticool, în dreptul acestei postări. E simplu? Eu zic că da.

Concursul durează fix o săptămână, câștigătorul va fi decis prin tragere la sorți cu aplicația Woobox și va fi contactat de mine prin facebook. Ulterior, va avea 24 de ore să-mi răspundă, altfel vom face o nou extragere.

Deci: CARE ESTE PERSONAJUL FAVORIT DIN GAȘCA ZURLI?- aștept răspunsul tău pe FACEBOOK.