Tips & tricks despre cum să plimbi copilul vara

E foarte cald deja, iar plimbarea copiilor pe soare torid poate fi problematică. Atenție, specialiștii pediatri recomandă să evitați plimbările sub soare între orele 11.00 și 17.00, dar, dacă ești informat, călătoriile sunt mult mai ușoare.

Pe lângă creme, ochelari de soare și pălării, vă arăt în acest articol/episod de părințeală marca Taticool câteva accesorii care vă vor face escapadele în aer liber mult mai ușoare.

Plimbarea cu căruciorul

Foarte utile sunt landourile cu ventilație, cu spații deschise. De exemplu, acest landou are chiar trei zone de aerisire, care lasă aerul să circule foarte bine.

Pentru un plus de umbră, o umbrelă este întotdeauna utilă și multe cărucioare permit instalarea uneia.

Și, dacă deja copilul este mai mare și folosiți căruțul în varianta sport, atunci o husă de calitate instalată între spătar și spatele copilului va ajuta foarte mult să absoarbă din transpirație.

Plimbarea cu mașina

Teoretic, în mașină, aerul condiționat relaxează situația. Dar nu mulți părinți îl folosesc pe foarte rece când au copiii în călătorii.

Așa că, dacă scoica sau scaunul copilului au copertină, drumul este mult mai plăcut.

O husă de vară ajută și ea foarte mult. Absoarbe transpirația, dar, în același timp, protejează scaunul de firmituri sau lichide vărsate.

Aaa! Și, dacă vreți să fiți 100% liniștiți, există niște mici gadgeturi ce se fixează cu centurile pe pieptul copilului și vă spun precis dacă celui mic îi este prea cald.

Plimbarea în marsupiu

Purtarea copilului poate fi foarte plăcută atât pentru cel mic, cât și pentru părinte. Cel mic aude bătăile inimii adultului, iar tatăl sau mama rămâne cu mâinile libere. Plus că renunțați la un bagaj voluminos precum căruțul.

Dar, atenție, pe o vreme călduroasă, copilul se poate supraîncălzi în marsupiu. Așa că e bine să alegeți unul cu multă aerisire. De exemplu, acesta este special construit pentru vară, este realizat dintr-un material foarte respirabil.

Iesirea de la plajă

Și, dacă vă aflați pe malul mării, la bălăceală, e bine să aveți niște textile potrivite pentru cei mici. De exemplu, un poncho cu glugă. Va feri copilul de soare, dar îl va și usca rapid când iese din apă. De exemplu, acesta este realizat din fibră de bambus, atât de absorbant încât se usucă și la temperatura camerei.

Acestea fiind zise, sper că v-am plăcut rubrica Taticool de astăzi. Acum puteți merge liniștiți în vacanțe cu mult soare sau la plimbări lungi în parcurile din orașele natale.

V-am pupat, ne vedem marțea viitoare!