Taticool la Forbes

I'm the man!

Confirmarea ca Taticool trebuie sa existe

Am pornit proiectul Taticool din dragoste pentru fiica mea. Cred că, dacă îți iubești copilul, atunci vei învăța să le faci pe toate. Nimeni nu e de profesie „părinte”, așa că trebuie să studiem și să facem practică în acest domeniu ca să devenim buni.

Important este să NE PESE!

Să vrem să ne ocupăm de copil, să vrem să stăm cu el și la distracție, dar mai ales în momentele grele sau de învățare.

Aseară, am fost invitat să vorbesc la prima gală „Brands for Kids” by Forbes. Un eveniment cu ținută și cu cei mai importanți oameni care activează în domeniul produselor pentru copii. De la scutece, la piureuri și până la cursuri de parenting.

Pentru mine, a fost o onoare și m-a bucurat mult că, la nicio săptămână de la lansare, proiectul Taticool stârnește interes.

Am sesizat, însă, la acest eveniment, că până și mămicile sunt convinse că tații nu prea au treabă cu creșterea copilului, că nu sunt interesați de asta. Am încercat să le contrazic și le-am dat câteva exemple la care noi, tații, suntem mai pricepuți ca ele.

Eu cred că și nouă ne pasă, că suntem mulți tătici dedicați, că mulți merită titlul de Taticool.

Vino în comunitatea asta și implică-te! Hai să demonstrăm doamnelor că micuții noștri au nevoie de noi în egală măsură ca de mamele lor.

Fii TATICOOL!

Alaturi de Bogdan Miu, un proaspat tatic, un Taticool in devenire

alaturi de unul dintre premiantii serii

Bogdane, suntem 2! Dar, in curand, foarte multi!

Un premiu pe care il va primi si Taticool candva- "Trusted Brand"