Sunt rege! Chiar și în desene animate!

Snow Queen

Eu știam că sunt rege! Tot timpul. Mă uit în oglindă dimineața și îmi zic: „You’re the king!”. Chiar și soața recunoaște asta, printre dinți, când reușesc să schimb becurile arse. Nu de alta, dar știe că noi, bărbații, funcționăm pe bază de ovații și osanale.

Cât despre Sophia, ce să mai zic? Pentru ea, chiar sunt rege în fiecare zi. Când citim povești, când ne costumăm în rege și prințesă, când ne creăm propria lume de basm. Tati, regele mustăcios! Eu, sunt.

Mai nou, sunt, însă, rege și pe marile ecrane!

Pentru prima oară, dublez vocea unui personaj de desene animate: regele din „Crăiasa Zăpezii- Snow Queen”, o super ecranizare, care va face deliciul copiilor în această toamnă. Din 13 noiembrie, o puteți viziona în cinematografe și vă garantez că vă veți distra de minune alături de copiii voștri.

Iată cum a fost la filmări:

În plus, vocile personajelor principale sunt de senzație.

Nu de alta, dar au fost selectate din sute de candidați. (Intre minutele 14.50 si 19.00, găsiți detaliile despre selecție. Digi 24 a fost partener în acest concurs)

Așa că vă invit la cinema, cu cățel și purcel, inclusiv copii, să descoperiți o minunată lume de basm. „Crăiasa Zăpezii”, din 13 noiembrie, în cinematografele din toată țara, prin amabilitatea Freeman Entertainment.