Știți ceva? Totul, până la HBO GO! Pe ăsta nu-l împart cu fiică-mea!

Sunt teribil de nervos! Foarte! Acum, în pragul sărbătorilor, sunt cu nervii întinși la maximum. Fetele mele, ființele astea aparent minunate, sunt vinovate de starea mea.

Am ajuns să împart totul cu ele. Zău! Sunt copil singur la părinți și nu știu să împart. A trebuit să învăț încet, încet, că deh soție acasă, între timp și copil! Dar chiar e prea mult! Prea mult.

Până și fiică-mea a ajuns să-mi împrumute cămășile. Că are ea idei de ținute, de vestimentații, și, mai nou, crede că i s-ar potrivi cămășile mele. Eu îi spun că îi sunt imense, că intră în ele ca într-un sac, dar nu se lasă. Vedeți dovada! Nici nu mă miră, de altfel, pentru că, ghici ce?, a avut de la cine să învețe. Maică-sa e mare amatoare de cămăși! Da, v-ați prins! De cămășile mele. V-am povestit aici, pe îndelete, cum am tras ditamai cearta pe tema asta.

În fine, acum, înțeleg că trebuie să împart cu fiică-mea până și HBO GO-ul. Serios! Aplicația asta era oaza mea de liniște, ultimul tărâm de mascul Alfa. Da, după ce adormea copilul, îmi mai puneam câte-un film pe laptop sau pe tabletă. Îmi puneam căștile în urechi, căci dormea deja toată casa și mă relaxam. Așa am văzut de zeci de ori toate episoadele din Game of Trones sau, mai nou, Umbre (care, că veni vorba, e un serial demențial).

Uneori, forțat de împrejurări, am mai împărțit aplicația cu soața. Că, ea nu adoarme atât de ușor. Bine, adoarme când am eu gânduri necurate în privința ei, dar asta e altă poveste. Mă trezesc cu ea lângă mine, fix când atacă dragonii mai abitir. Hai că laptopul are ecranul mare, încăpem amândoi la vizionat. Dar împărțim și căștile, că na! doarme copilul și nu putem să facem gălăgie.

Și, uite așa, cum dintr-o experiență unică, cu sunet șmecher, cu liniște în jur și ecran wide, totul se transformă într-o acțiune de familie! Zău, dacă nu urăsc conceptul “share” în astfel de momente.

Ca să mai scap de atacul soaței, i-am instalat și ei pe tabletă HBO GO-ul. Că poate se uită la ea, acolo, și mă lasă pe mine în pace. Mda, a făcut-o o dată și iar s-a lăsat cu mare scandal. Căci a îndrăznit să vadă un episod nou din GOT fără mine.

Revin la faptul că trebuie să împart aplicația și cu fiică-mea. Da! Oamenii de la HBO fac recital de filme pentru copii în perioada asta. Au introdus o secțiune întreagă KIDS, pentru cei mici, pentru cei mai mari, cu prințese, animații Disney, cu eroi, Vaiana, Kung Fu Panda, Pinguinii din Madagascar, multe, foarte multe animații și filme pentru copii superbe, numai bune de văzut în zilele de Crăciun, așa pe leneveală, cu întreaga familie! Iar e vorba de ÎNTREAGA familie!

Au chiar și muzică de calitate pentru cei mici.

Cred că voi ceda insistențelor Sophiei, totuși, într-o dimineață de Crăciun. Pentru că, până la urmă, chiar și lui Grinch i-ar plăcea să lenevească în pat, cu copilul în brațe și să se uite la o animație de calitate. În cazul ăsta, eu- Grinch.

Sau poate o las pe ea să exploreze singură aplicația, pentru că acum HBO GO are și opțiunea de CONTROL PARENTAL. Da, îi spui aplicației care e vârsta copilului, îi introduci un cod și, din acest moment, copilul va avea acces doar la animațiile și filmele potrivite vârstei lui. E simplu și eficient. Opțiunea asta e binevenită pentru cei care au setat HBO GO pe smart tv-uri, la care copiii au acces destul de facil.

Una peste alta, de principiu, HBO GO-ul e doar al meu, așa aș vrea să-l păstrez! Nu-mi va ieși, căci de Crăciun trebuie să fim cu toții… mai buni. Cu siguranță, însă, cu voi nu-l voi împărți. Puteți să vi-l luați singuri pentru că acum e foarte ușor să-ți instalezi aplicația. Nu mai ai nevoie de abonament de telefonie mobilă sau operator de cablu. Intri direct pe https://hbogo.ro/, și-ți faci abonament lunar. Adică plătești în fiecare lună, iar când nu mai vrei să fii client, oprești abonamentul. Nu stai un an sau doi, ci exact cât vrei. Iar prima lună este gratuită! Deci, independență 100%!

Spuneam că nu-mi împart abonamentul cu voi! Dar…. și MARE, MARE ATENȚIE…. DAU

UN SUPER PREMIU UNUI CITITOR NOROCOS!

Premiul va consta într-un Kit HBO GO format din troller HBO GO, boxa HBO GO, power bank HBO GO, memory stick HBO GO, agendă argintie HBO GO, cană cu mesaje în cretă, joc Jenga. Deci șapte produse, pentru un singur cititor!

Concursul durează fix 7 zile, din acest moment.

Cum participi? Îmi răspunzi pe FACEBOOK, la postarea acestui articol, la întrebarea: “Care este ANIMAȚIA voastră preferată de Crăciun? La care v-ați uita cu toată familia?”

La final, eu voi selecta răspunsurile unice, voi extrage câștigătorul printr-un soft automat, și HBO îi trimite premiul.Așadar, oameni buni, vă aștept în concurs. Va fi un cadou post Crăciun, dar va fi tare binevenit pentru orice familie! Baftă și sărbători cu bine!