Spune-i „DA” sau ce caut eu la o întâlnire cu 100 de femei

Banner-Online_Eveniment-Danonino-FB-Ad_speakeri_desprecopii1

Am trăit să o văd și pe asta. 100 de femei vor fi la picioarele mele, marți seara. Pe cuvânt de pionier că le dau pe spate! Păi nu sunt eu Taticool?! Și, dacă nu eu, atunci cine?

Deci eu voi fi miezul. ZĂ miez! Singurul mascul într-o mare de femei, un mascul Alfa care va ține piept avalanșei de estrogen, bărbatul fatal care le va da clasă zeițelor frumuseții la… schimbat scutece sau la preparat laptele sau la creat puzzle sau la dansat cu copilul sau la făcut baie copilului. Adică fix la treburile alea la care ele se laudă că sunt mult mai bune ca noi, bărbații.

Concret, despre ce este vorba: zilele trecute mă sună Adelina, de la Parenting Ads, singurul hub de digital media nișat pe piața de parenting din România, un fel de mega agenție de publicitate. Niște șmecheri.

Și zice că ar vrea să particip la o conferință organizată de ei în calitate de moderator și speaker. Tema: „Spune Da”- învață cum să crești un copil autonom.

Eu, perplex, întreb: „Ce să caut eu acolo? Tot ce fac cu Sophia fac din dragoste, tot ce scriu pe blog este despre ea și despre lucrurile care aș vrea să i se întâmple ei”. „Auzi?”, vine răspunsul sec. „Ai vreo 4000 de oameni care îți accesează blogul zilnic?!”. „Da”, eu de colo timid. „Ești foarte bun, oamenii te citesc cu drag și credem că e momentul să te și întâlnească față în față, să le răspunzi direct la întrebări și să le povești exact despre experiențele voastre.”

În fața acestor cuvinte, care sper din tot sufletul că sunt și în gândurile dvs, am tăcut și am răspuns fără dubiu: „Să trăiți, am înțeles! Marți, la ora 18.00 trecute fix, voi fi prezent la datorie!”

Așa că, marți ne vedem la eveniment. Uite aici site-ul dacă vrei să te înscrii. O poți face și prin si prin telefon la: 0742.668.669 sau prin email la andreea@parentingads.roSeminarul este susținut de Danonino, care sponsorizează inclusiv participarea. Așadar nu te costă nimic. Și, dincolo de experiențele mele, de năzbâtiile pe care le fac eu cu Soph și din care poate înveți câte ceva, cu siguranță ai multe de învățat de la două invitate de calibru: Otilia Mantelers- expert în parenting și Crina Coliban- specialist în copii „mofturoși”.

Dacă ești din altă localitate sau ești prea ocupat, poți să ne urmărești și live și să ne pui întrebări pe site-ul socialmoms.

Deci, ce zici? Te scot la o vorbă, marți seara?