Să vă spun un secret: sunt Tătic Necenzurat! Sâst! Fără urale, că m-aud fetele!

image

Păi nu sunt eu Taticool? Taticool= Tăticul! Adică Tatăl lor! Adică cel mai tare din parcare. Adică un tip care face ce vrea, când vrea, cu cine vrea!

Și nu sunt eu așa?

Nu duc eu copilul la grădiniță în fiecare dimineață că așa vreau eu? Și doar pentru că vreau eu?

Nu iau eu copilul de la grădiniță și îl duc la balet seara? Că așa vreau eu și doar eu!

Și nu citesc eu povești când ajungem acasă? Pentru că asta vreau eu!

Și să vezi ce bine mă pricep să spăl copilul, să-i fac codițe, să îi asortez rochiile la pantofi! Sunt foarte bun chiar și la îmbrăcatul cu dresuri. Un fel de Ayrton Senna la cursele cu ciorapi de fetițe! Iar toate astea doar pentru că vreau eu!

Nevasta, aka Șeriful, iar Sophia- odrasla de patru ani și jumătate- aka Prințeasa Fantastică, n-au nicio legătură cu asta. Nuuu! Cea mare nu m-a amenințat nici măcar o dată cu divorțul dacă nu mă implic. Nici cu lipsa de sex sau de ciorbă caldă. Iar cea mică nu s-a milogit nici măcar o singură dată cu fața aia de cel mai mare șantajist ordinar, deghizat într-un copil inocent și frumos.

Nuu! Toate lucrurile astea de tată implicat le fac doar pentru că vreau eu, când vreau eu și cu cine vreau eu. Întâmplarea face să-mi doresc să le fac în fiecare zi, cu ele două. Doar întâmplarea.

Una peste alta, se pare că implicarea asta a mea de Tatăl lor vă place! Vouă, miilor de cititori, care accesați zilnic blogul. Dar și celor de la suntmamica.ro, niște mămici foarte dedicate și cunoscătoare ale domeniului, care s-au oferit să-mi preia unele din texte pe site-ul lor. Au creat și o rubrică- Tătic necenzurat,  unde, printre altele îmi găsiți și snoavele. Poate aruncați un ochi și pe acolo.

Pentru toate astea, vă mulțumesc frumos. Și… mai ușor cu aplauzele că mă aud zuzele mele și mă pun să le mai demonstrez ceva implicare.