Paștele e despre familie, veselie, dragoste și… ciocolată

IMG_2385

De când mă știu aștept Paștele cu nerăbdare. Pentru că sărbătoarea asta este despre Lumină și familie. Despre bucuria de a lăsa totul deoparte și de a sta alături de cei dragi. Despre veselie, despre dragoste și, mai ales, despre mese îmbelșugate cu drob, ouă roșii, ceapă verde, salată de boeuf, sarmale, cozonaci și ciocolată.

În fiecare an, cei mici sunt în culmea fericirii de Paște. Știu ei că primesc măcar o figurină din aceea de ciocolată.

Iar, anul acesta, Sophia, tocmai din acest motiv, așteaptă cu nerăbdare Paștele. Dincolo de arsenalul de vopseluri pe care și le-a pregătit deja pentru vopsitul ouălor, anul acesta, are ea niște prieteni la Heidi care i-au promis muuuultă ciocolată. Bine, nu chiar multă că trebuie să o împartă cu pofticiosul de tac-su, degustătorul de serviciu. Iepurași, mielușei, ratuste, toți din ciocolată faină. Iar câteva dintre aceste figurine delicioase au ajuns și la noi, deja. Ca să le testăm pentru voi.

IMG_2396

Paștele acesta, cei de la Heidi au creat trei figurine noi: niște pui de rață, de oaie și de iepure, niște personaje foarte drăgălașe, numai bune de… topit în gură. Asta pentru că vor să aducă de fiecare dată bucurie în sufletele prichindeilor. Doar declară că sunt ciocolata premium nr. 1 în România.

Mi-au plăcut pentru că:

  • Le vezi și știi ce cumperi (sunt ambalate în folie transparentă și carton)
  • Sunt unice, simpatice și puse pe năzdrăvănii.
  • Pictate manual, cu ingrediente 100% naturale.

 Au inventat și o aplicație în care poți crea gratuit felicitări de Paște. Dacă ai pe cineva drag care e departe de tine de Paște, îi poți trimite măcar o felicitare simpatică. Iar celui de lângă tine, dacă i-ai mâncat “accidental” figurina de ciocolată ce trebuia să i-o faci cadou… poți să-i creezi măcar o felicitare haioasă. Găsești aplicația aici.

heidi

Pentru că, spun cei de la Heidi, cel mai vesel Paște este în familie.