Sfat pentru bărbați: Unde găsiți paradisul florilor ieftine

IMG_2012

Doamnelor, meritați toate florile din lume! Sincer, chiar vi le-am oferi pe toate! Dar multe mai sunteți! Voi, adică doamnele și domnișoarele din viețile noastre.

Cele de acasă, cele de la grădinița/ școala copiilor, cele de la birou, cunoștințe, prietene, rude mai îndepărtate. Și toate vă doriți mâine măcar o floare.

Cum facem să vă dăruim tuturor, dar să nu dăm faliment? Vrem să vă oferim, totuși, flori frumoase, de calitate, nu să ne încuiem în casă și să ne dăm răciți, gripați, loviți de dureri misterioase de spate. Că astea sunt soluții de moment, neconstructive și chiar dacă trece 1 Martie, vine 8 Martie și nu poți să te dai bolnav de două ori.

De câțiva ani încoace, eu am descoperit Piața de Flori, din zona George Coșbuc. Pentru bucureșteni e chiar ușor de ajuns și garantez că merită. De fapt, toate florăriile de cartier de acolo se aprovizionează. Evident că își adaugă comisionul lor, pe care tu îl poți evita dacă mergi la sursă.

IMG_2007

IMG_2008Iar prețurile sunt chiar faine. Cu 200 de lei, eu am cumpărat un portbagaj întreg. Zambile, lalele, trandafiri, o nebunie.

Bine, te mai întâlnești și cu câte unul care te abordează cu „Barosane” sau „Șăfu'”, dar te dai ocupat și îți vezi de ale tale.

Partea faină este că poți negocia. Iar mie îmi place foarte mult treaba asta. Stau și mă uit cu ochii goi la vânzătoare și mă fac că nu înțeleg ce zice până nu-mi convine prețul. Sau dau o tură, aflu cum merge treaba și mă duc direct cu banii, cu prețul oferit de mine. „Vrei? Bine, dacă nu mă duc la altul”.

Oricum toată lumea câștigă, nu vă faceți griji. Comerciantul că scapă de marfă, tu că te gândești că ai primit discount și mai nou și ANAF-ul care stă cu echipaje în zonă. Deci veți primi și bon fiscal.

Vezi că e deschis și noaptea, așa că ai timp să te duci la orice oră, până mâine dimineață.

Sper că te ajută articolul ăsta să faci o minimă economie pentru viitorul cadou. 🙂

IMG_2010

IMG_2011