Maimuțăreli de oameni mari

Ce nu face un părinte să-și distreze copilul?! Păi, nu prea există lucru interzis. Dacă te interesează, cauți mii de metode, mii de locuri, mii de spectacole, mii de atracții! Trebuie să ai tolba plină, în funcție de zile, de perioada zilei (dimineață, prânz sau seară), de anotimp. Și trebuie să ai mii de variante pentru că prichindelul tău se plictisește repede. Știm cu toții că, în 10 minute, două- trei variante pot fi epuizate.

Dar iată ce am făcut noi în ultima vreme:

Aseară, Sophia a primit o fustiță de tul, de „balerinuță” și a încercat-o imediat! Și nu putea să danseze singură!

Era musai să aibă și un „balerin”.

În concluzie, am dat imediat în mintea ei și ne-am pus pe maimuțăreli! Doi gâscani care încercau să danseze balet! Dar eram simpatici și noi ne-am amuzat teribil!

4

Apoi, zilele trecute am fost din nou la spectacol la Gașca Zurli. E a cinșpea mia oară când mergem. Asta pentru că oamenii ăia sunt chiar buni și reușesc să vină cu ceva nou de fiecare dată, iar copiii nu se plictisesc de ei! Sophia mea, de exemplu, e înnebunită după Fetița Zurli! E una dintre puținele persoane străine cu care stă de vorbă!

sursa foto https://www.facebook.com/dan.cruceru#!/gascazurli?fref=photo
sursa foto https://www.facebook.com/dan.cruceru#!/gascazurli?fref=photo

În aceeași zi, după spectacol, Gașca Zurli a filmat și un videoclip pentru cea mai cunoscută melodie a lor, „Am o căsuță mică”! Așa că ne-am băgat și la filmări. Am dansat cu mic cu mare, adulți cu prichindei, persoane publice sau oameni mai puțin cunoscuți. Am filmat și pentru Poveștiri Adevărate, așa că dacă vreți să vedeți cum am dat în mintea copiilor pe muzica celor de la Zurli, vă aștept și la tv, la 16.30, Acasă.

3 2 1