La noi, în week-end, e haos

Nu știu alții cum sunt, dar, la noi, week-end-ul înseamnă haos. Pe bune, uneori, mi se pare că mă odihnesc mai mult în timpul săptămânii, decât în week-end.

Asta pentru că, dacă ești părinte implicat, sâmbata și duminica, încerci să petreci timpul cu copilul. Pe perioada săptămânii, merge la grădiniță, la opționale, la treburile lui. Vă vedeți dimineața și seara.

Dar, în week-end, e doar cu mami și tati și timpul trebuie petrecut cu multă distracție și lucruri noi, educative.

Așa că, la fiecare sfârșit de săptămână, căutăm să facem lucruri noi. Ba să mergem la teatru, ba la un loc de joacă, ba la un film, ba în vizită la prietenii Prințeasei.

Iar, în vizită, ne dezlănțuim!!!

Altă soluție nu există, deși, ca adult, mai vrei să ai și discuții doar cu ceilalți adulți pe care îi vizitezi.

Ai de ales: prichindeii să se joace 5 minute singuri și, apoi, să vină pe capul părinților ca să-i implice în jocurile lor și să întrerupă tot timpul conversațiile și relaxarea adulților, sau să te implici, de la început, în joaca lor, o oră întreagă, cu speranța că se vor plictisi ei de adulți și vor căuta să se joace singuri în restul timpului.

Așa că, după zeci de experiențe, am decis că varianta a doua este cea potrivită. Deci ne implicăm în joaca lor, stabilim împreună o oră de haos în gașcă și distracție să fie!

Dă-i [play] clipului și vezi cum a fost la una dintre aceste vizite.

Voi cum vă petreceți week-end-ul? Aveți să ne recomandați vreun loc fain?