HAI SĂ FIM TATICOOL!

1

photo credit: Maestrul Antochi

Ce mai este cool în ziua de azi? Ce mai este frumos, atractiv, interesant?

Pentru mine cool este să fiu TATĂ.

Nu am ales această temă pentru bravadă, pentru a mă bate cu pumnul în piept cât de bun ca tată sunt eu, sau pentru a mă lăuda cu sfaturi în privinţa modului în care să-ţi creşti copilul.

Am ales, însă, această temă pentru că vreau să dau un semnal de NORMALITATE.

Într-o societate asaltată de senzaţional, de exclusiv, eu vreau să fiu bărbatul normal, de 30 şi ceva de ani, vreau să fiu TĂTICOOL.

Unora li se pare cool să meargă în cluburi. Şi eu merg, dar, pentru mine, cool este să fii tată.

Pentru alţii, cool înseamnă să apară pe primele pagini ale tabloidelor cu divorţuri sau despărţiri. Pentru mine, cool înseamnă să fiu soţ şi tată.

Una peste alta, eu îmi iubesc viaţa aşa cum e ea. Normală, înconjurat de familie, la săniuş sau în parc cu pitica mea, cu ea în braţe, în timp ce dansăm, sau, pur şi simplu, când ne pupăm de „noapte bună”.

Poate că multora viaţa mea li se va părea absolut banală şi total neinteresantă. Poate că nici nu e subiect de presă.

Eu cred, însă, că mulți alții sunt exact ca mine! Sunt și ei TATICOOL.

Așa că vă invit în comunitatea Taticool să spargem barierele matriarhatului! Să demonstrăm lumii întregi că suntem la fel de pricepuți sau…nepricepuți ca mamele în creșterea copilului. Sau, pur și simplu, să ne maimuțărim ca în copilărie, acum, însă, alături de micuții noștri.

Hai să învățăm împreună de la specialiști ce e mai bine pentru prichindei, unde să-i ducem în week-end-uri sau cum să mai câștigăm ceva timp și pentru noi, adulții.

Taticool e cu tine și pentru tine! Fii TATICOOL!

3