Hai să construim un teren de sport!

IMG_0341 IMG_0343

Ați auzit de Holcim? Sunt niște șmecheri. Mare companie în domeniul producției de materiale de construcții. Fac bani, dar și dau mai departe. Și nu doar statului, ci se implică și în proiecte sociale.

Pe mine nu m-au plătit să vă scriu despre ei. Mi-au trimis acasă doar un material de prezentare al proiectului lor. Dar mi-a plăcut ideea. Așa că transmit și eu mai departe.

„Ștafeta la fapte bune” vrea să atragă cât mai multe companii care să facă, ghici ce?, fapte bune. Holcim construiește un teren de sport pentru o școală. Au donat 15 mii de euro pentru asta.

Și acum zic: haideți și voi!

Voi, ceilalți care mai puteți, care mai aveți. Sunteți destui. Și, până la urmă, nu e un capăt de țară pentru o companie să construiască un teren de sport. Dar măcar, mare CEO, vei face o faptă bună. Și chestia asta te va bucura. Puțin pe tine, dar tare mult pe copiii care vor folosi noul teren.

Eu am preluat ștafeta și o dau acum mai departe.

Poate se va găsi printre cititori și un patron de firmă care să vrea să se implice. Și unul singur e un plus. Înseamnă un nou teren de sport. Și ar fi bine, nu? Așa poate vom avea și noi peste câțiva ani o națională de fotbal adevărată, care să sperie adversarii.