Ce fac eu în acest week-end?!

Ești gravidă sau cauți ceva fain pentru copilul tău nou-născut? Te pregătești să naști și ai nevoie de o mulțime de lucruri pentru noua viață de lângă tine? Știi foarte bine că târgurile de profil sunt un must have! Adică musai trebuie să te duci să le vizitezi.

Ți-am povestit aici de ce e bine să-l vizitezi. Nu te mai bat la cap cu asta.

Vreau să-ți povestesc despre un proiect foarte important pentru mine, un proiect care vine ca o continuare a acestui blog. Am creat special pentru părinții preocupați de confortul copiilor lor Taticool Shop.

Este vorba despre un magazin, atât online, cât și fizic, cu super- produse pentru copii. Vorbesc despre cele mai bune cărucioare pentru copii din România, despre un espressor de lapte praf, un gadget care te ajută enorm, despre mobilierul perfect pentru copil și perfect adaptat în casa ta, despre cele mai versatile scaune de masă din lume și cele mai sigure scaune auto, dar și despre cele la fashion cărucioare. Și nu mă laud eu, sunt recunoașteri internaționale.

Pe toate acestea, le poți găsi în România doar prin Taticool Shop, un magazin dedicat familiilor cu altfel de tătici. Acei tătici cool, preocupați de noutăți, de gadgeturi, de tot ce e mai bun pentru copiii lor. În plus, produsele au un design revoluționar, un design care nu le lasă să treacă neobservate atunci când vă plimbați prin parc sau când vă vin prietenii în vizită.

1 2 3 4 5

Picture 044
Picture 044

7 8 9 10 11

Una peste alta, eu nu te oblig să cumperi nimic, te invit doar să ne cunoaștem. La Standul Taticool Shop pe perioada târgului, vei beneficia de promoții la produsele pe care le comanzi. Dacă nu poți să ajungi dar îți dorești să comanzi unul dintre produsele noastre poți face acest lucru pe www.taticoolshop.ro și beneficiezi și aici de discountul de târg!

Așa că ne vedem pÂNĂ DUMINICĂ, la Baby Boom, la Taticool Shop-  Fii taticool!