Gașca Zurli și Taticool: împreună pentru siguranța copiilor noștri!

 #sigurantataticool

În 2021, 2.159 de copii au fost victime ale accidentelor rutiere pe șoselele din România deoarece nu au fost protejați cu sisteme de siguranță auto specifice, precum scaunul de copil sau centura de siguranță.

Îți iubești copilul! Știu. Dragă mamă, știu că în brațele tale este cel mai adorat! Iar, la pieptul tău, dragă tată, va fi mereu în siguranță. Vă înțeleg emoțiile, temerile, frica de a-l lăsa din brațele voastre. Dar în mașină, cel mai sigur loc NU este în brațe. În mașină, cel mai sigur loc este în scaunul auto, un scaun potrivit înălțimii celui mic.

Poate ți-e greu, poate copilul plânge, dar aici nu e loc de compromisuri. Există și o lege pe care ar trebui să o respectăm. Dar mai mult decât orice, ar trebui să înțelegi că doar scaunul auto îi poate salva viața într-un accident. Pentru că atunci nu există superputeri de mamă, ci doar tehnologie care face diferența între supraviețuire și dezastru.

Așa că îți propun să-mi acorzi zece minute pentru o discuție față în față. Vin la tine în oraș, împreună cu minunații de la Gașca Zurli. Ne unim forțele pentru siguranța copiilor noștri! Trupa are un turneu minunat- “Superpietonii”, iar noi ne pricepem tare mult la scaune auto și alte produse pentru copii. Așa că vom fi alături de ei, să vă povestim despre siguranța micuților, atât la plimbare pe jos cât și în mașină. În perioada următoare, venim în 10 orașe și ne întâlnim față în față. Povestim pe îndelete și vă oferim și șansa de a câștiga niște scaune auto bestiale.

Împreună cu Asociația Taticool și Taticool Shop, dar și cu cei de la Cybex Global, am investit într-un stand cu care vă întâmpinăm când veniți la concertul Zurli. Înainte sau după spectacol vă așteptăm să povestim despre tipurile de scaune pentru copii. Cu siguranță există unul și pentru copilul tău!

Haideți să ne informăm mai mult! Haideți să ne gândim cu toții mai mult la siguranța copiilor noștri ! Haideți să lăsăm temerile și scuzele deoparte și să ne protejăm real micuții ! Pentru că sunt sigur că ne pasă tuturor!

Și vreau să vă încurajez să îndrăzniți să ne vizitați și prin două SUPER CONCURSURI. Unul pe instagram, unul pe facebook. Veți găsi mai jos detaliile. Puteți participa la amândouă, pentru mai multe șanse de câștig.

Link-urile pentru postările de concurs sunt aici:

CONCURS FACEBOOK TATICOOL

https://www.facebook.com/taticool.ro/posts/pfbid02stvRT2fJg7XjzMyQDW1U4ZVoqYg63QLoYLMrMab3pQLwMJXdrMYgmdFYbY19B7Nbl

 

CONCURS INSTAGRAM TATICOOL

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taticool- The Daddy (@taticool.eu)

Totalul premiilor: 4 scaune auto Cybex Solution Z i-fix .

Aceste concursuri sunt organizate de către Asociația Taticool, cu sprijinul Gașca Zurli, Taticool Shop și Cybex Global.

GIVEAWAY TATICOOL FaceBook- REGULAMENT COMPLET

Oferim cadou două scaune auto Cybex Solution Z i-fix, dacă îți faci o poză în standul Taticool Shop din cadrul turneului Gașca Zurli “Superpietonii” și o postezi în comentarii la anunțul de pe pagina de fb Taticool.  

Reguli concurs:

 1. Vino la concertul Zurli din orașul tău (datele turneului mai jos) și fă-ți o poză în standul Asociația Taticool- Taticool Shop- Cybex.
 2. Urcă fotografia în comentarii la această postare.  #sigurantataticool
 3. Trebuie să urmărești paginile de facebook Gasca Zurli, Taticool și Taticool Shop.
 4. Concursul se încheie la sfârșitul turneului, zi în care se realizează extragerea.
 5. Câștigătorii vor fi extrași prin tragere la sorți automată.
 6. Nu pot fi câștigate mai multe premii de aceeași persoană, indiferent dacă participă simultan la ambele concursuri (fb și insta).
 7. Premiile nu pot fi înlocuite cu valoarea lor în bani.
 8. Pot participa la concurs doar persoane fizice, stabilite pe teritoriul României, cu conturi publice pe paginile de socializare.
 9. După extragerea câștigătorilor, aceștia au 24 de ore să furnizeze organizatorului datele de contact pentru validare și pe cele de livrare pentru furnizarea produselor.
 10. Share-ul acestei postări nu este obligatoriu, dar ajută foarte mult pentru răspândirea mesajului, așa că vă mulțumim anticipat. Până la urmă, cu toții ne dorim părinți cât mai informați.

GIVEAWAY TATICOOL INSTAGRAM- REGULAMENT COMPLET

Oferim cadou două scaune auto Cybex Solution Z i-fix, dacă îți faci o poză în standul Taticool Shop din cadrul turneului Gașca Zurli “Superpietonii” și o publici pe pagina ta.

Reguli concurs:

 1. Vino la concertul Zurli din orașul tău (datele turneului mai jos) și fă-ți o poză în standul Asociația Taticool- Taticool Shop- Cybex.
 2. Urcă fotografia într-o postare publică pe pagina ta de instagram.
 3. Folosește și #sigurantataticool pentru o identificare mai ușoară.
 4. Neapărat dă TAG la Taticool (pagina de blog insta- acesta de pe care vezi postarea).
 5. Obligatoriu trebuie să urmărești paginile de instagram GascaZurli, Taticool și TaticoolShop.
 6. Concursul se încheie la sfârșitul turneului, zi în care se realizează extragerea.
 7. Câștigătorii vor fi extrași prin tragere la sorți automată.
 8. Nu pot fi câștigate mai multe premii de aceeași persoană, indiferent dacă participă simultan la ambele concursuri (fb și insta).
 9. Premiile nu pot fi înlocuite cu valoarea lor în bani.
 10. Pot participa la concurs doar persoane fizice, stabilite pe teritoriul României, cu conturi publice pe paginile de socializare.
 11. După extragerea câștigătorilor, aceștia au 24 de ore să furnizeze organizatorului datele de contact pentru validare și pe cele de livrare pentru furnizarea produselor.
 12. Share-ul acestei postări nu este obligatoriu, dar ajută foarte mult pentru răspândirea mesajului, așa că vă mulțumim anticipat. Până la urmă, cu toții ne dorim părinți cât mai informați.

Turneul SuperPietonii- Gașca Zurli- lista completă a spectacolelor

10 noi orașe în care Zebra Tony și Gașca Zurli vor ajunge cu cea mai frumoasă poveste despre regulile de circulație: Tulcea, Giurgiu, Sibiu, Alba Iulia, Târgu Mureș, Călărași, Piatra Neamț, Suceava, Deva, Drobeta Turnu Severin. 

Aflăm că viața este cea mai importantă misiune, înțelegem mai bine prin joc și joacă de ce e important să purtăm centura de siguranță și de ce trebuie să traversăm întotdeauna pe verde, pe trecerea de pietoni!

Toate acestea într-o producție marca Zurli, dupa un scenariu original scris de Mirela Retegan. SuperPietonii este un proiect ce face parte din campania Verde la educație pentru circulație, organizată de Fundația Zurli, cu sprijinul LIDL România. 

Biletele sunt disponibile online pe www.entertix.ro și www.myticket.ro și în magazinele partenere din rețeaua www.entertix.ro și www.myticket.ro. (Librăria Cărturești, Carrefour).

 1. TULCEA, 14 ianuarie, ora 11.00 – Teatrul Jean Bart
 2. TULCEA, 14 ianuarie, ora 15.00 – Teatrul Jean Bart
 3. GIURGIU, 21 ianuarie, ora 11:00 – Teatrul Tudor Vianu
 4. GIURGIU, 21 ianuarie, ora 15:00 – Teatrul Tudor Vianu
 5. SIBIU, 04 februarie, ora 11:00 – Centrul Cultural Ion Besoiu
 6. SIBIU, 04 februarie, ora 15:00 – Centrul Cultural Ion Besoiu
 7. ALBA IULIA, 05 februarie, ora 11.00 – Casa de Cultură a Sindicatelor
 8. TÂRGU MUREȘ, 11 februarie, ora 11:00 – Ansamblul Artistic Mureșul
 9. TÂRGU MUREȘ, 11 februarie, ora 15:00 – Ansamblul Artistic Mureșul
 10. CĂLĂRAȘI, 25 februarie, ora 11:00 – Centrul Județean de Cultură și Creație (Sala Barbu Știrbei)SOLD OUT
 11. CĂLĂRAȘI, 25 februarie, ora 15:00 – Centrul Județean de Cultură și Creație (Sala Barbu Știrbei)
 12. PIATRA NEAMȚ, 11 martie, ora 11:00 – Cinema Mon Amour
 13. PIATRA NEAMȚ, 11 martie, ora 15:00 – Cinema Mon Amour
 14. SUCEAVA, 12 martie, ora 11:00 – Casa de Cultură a Sindicatelor
 15. SUCEAVA, 12 martie, ora 15:00 – Casa de Cultură a Sindicatelor
 16. DEVA, 18 martie, ora 11:00 – Centrul Cultural Drăgan Muntean
 17. DEVA, 18 martie, ora 15:00 – Centrul Cultural Drăgan Muntean
 18. DROBETA TURNUL SEVERIN, 19 martie, ora 11:00 – Palatul Culturii Teodor Costescu
 19. FOCȘANI, 25 martie, ora 11:00 – ATENEUL POPULAR
 20. BRĂILA, 26 martie, ora 11:00 – Casa Tineretului 
 21. BRĂILA, 26 martie, ora 15:00 – Casa Tineretului
 22. CRAIOVA, 09 aprilie, ora 11:00 – Filarmonica Oltenia