Disconturi direct în telefonul tău oricând!

Asta-i fața mea când merg la cumpărături. Nu sunt deloc fanul orelor petrecute în magazine în căutare de hăinuțe. Dar… ai copii… te conformezi.

Pe cât posibil, caut, însă, să fiu la curent cu toate ofertele din magazinele frecventate. Iar, mai nou, am descoperit Smart Market, o aplicație șmecheră tare de la Raiffeisen Bank.

Smart Market e ca un club select al clienților băncii. Vine cu promoții exclusive fix pe ce vrei tu. Practic folosind cardul Raiffeisen Bank la magazine, aplicația învață ce îți place, iar magazinele partenere introduc periodic discounturi pentru tine.

Așa se face că la Cărturești am avut 15% reducere, la Nike 10%, iar la cosmetice alte 15 procente.

Bine, nu? Cui nu-i plac reducerile? Și sunt multe altele, inclusiv servicii medicale, home&deco sau chiar asigurări. Deci o paletă largă de oferte foarte interesante.

Dar dacă tot ai avut reducere, cum ar fi dacă ai mai primi ceva? Așa… din partea casei. Adică un bonus. Mai exact vouchere de cumpărături sau chiar bani înapoi în cont!!! Aș pune chiar mai multe semne de exclamare pentru că mi se pare divină această caracteristică a aplicației.

Măi oameni buni, e chiar tare Smart Market. Aplicația se descarcă gratuit și rapid, e ușor de instalat.

Dacă ești deja client Raiffeisen, îți vine mănușă. E ca și cum te-ar scoate cineva la masă și ar face cinste. Nu te costă nimic. Iar, dacă nu ești client Raiffeisen, ai putea să te gândești la subiectul ăsta pentru că nici nu știi ce pierzi! De fapt, tocmai te-am informat, așa că știi sigur ce pierzi!

V-am pupat! Spor la cumpărături! La smart cumpărături!