De Moș Nicolae, noi am primit… o mică păcăleală.

Ziua de Moș Nicolae a început pentru noi cu o mică… păcăleală.

Fiecare părinte își dorește să-și filmeze copilul când descoperă cadourile ascunse în ghetuțe. Să surprindă pentru eternitate bucuria aceea sinceră și inocentă. Și să-i arate, peste ani, fostului prichindel cât de cuminte fusese în urmă cu mulți ani și cât de rebel și neascultător este în adolescență. Păi, măcar o dată în viață trebuie să-i zici replica „Doamne, ce ascultător erai când erai mic! Acum chiar nu mă mai înțeleg cu tine!”

În fine, până la replica asta, noi mai avem mulți ani și suntem în perioada de „copil cuminte și ascultător”. Și, încă de aseară, când ne întâlnisem cu Moșul, ne făcusem planul: ne trezim de dimineață și pregătim toate telefoanele, camerele și aparatele foto din casă astfel încât să nu ratăm nimic din acea bucurie pură a Prințeasei, când urma să cotrobăie prin ghetuțe.

Țeapă! Am dormit buștean până la 10.00.

Când ne-am dezmeticit, ne-am dat seama că Prințeasa descoperise, deja, cam toate bomboanele și prăjiturile și păpușile. Se trezise cu mult înaintea noastră și se bucura de cadourile de la Moșul.

Așa că, acum, avem doar un filmuleț post-despachetare. În fine, Prințeasa zice că e foarte fericită, că Moșul i-a adus toate păpușile  pe care și le dorea, ba chiar s-a arătat uimită că el a știut exact ce își dorește ea.

Și deja îl așteaptă pe Moș Crăciun!!!!!

La voi cum a fost în dimineața asta? Ce v-a adus Moșul?