De ce se gândesc unii la iarnă, deși afară e caniculă? Pentru că se respectă!

13327450_1292209710793511_5351730363742032009_n

Afară sunt 40 de grade, știu. Dar mă gândesc că e exact momentul potrivit să discutăm despre toamnă și chiar iarnă.

Asta pentru că două branduri de top și-au lansat colecțiile toamnă- iarnă. Mă refer aici la Burberry și Vuitton. Chiar sunt două mărci de excepție, care creează niște ținute ce-ți asigură o anumită prestanță. Și, nu doar femeile visează să le îmbrace creațiile! Orice bărbat ar trebui să aibă ceva de la brandurile astea. Un costum, o geantă, o pereche de pantofi.

Pentru că haina îl face pe om, oricât de mult am vrea să ne mințim că doar sufletul contează. În afaceri, mai ales, e important să ai o ținută impecabilă, care să-ți deschidă uși, care să spargă gheața, care să te facă încrezător în succesul tău și invidioși pe eventualii parteneri de afaceri.

Burberry vine cu niște ținute foarte cool pentru toamna aceasta. Jachete sport sau casual, care se asortează perfect la noile ghete propuse de ei. Bineînțeles, dacă urmează o întâlnire de afaceri, poți alege oricând un costum atemporal, ca cel pe care l-am purtat eu la Viva Party 2016. Nu trebuie să țipe Burberry pe tine. Imprimeul caracteristic brandului poate apărea voalat doar pe cravată. Pentru că totul trebuie să fie cu gust, trebuie să fie fin. E pentru cunoscători.

Burberry 1

Burberry 2

Vuitton propune pentru toamnă- iarnă trei abordări: business, casual și fashion, în funcție de preferințele fiecărui bărbat și în funcție de dispoziția lui. Clasicul „LV” este remodelat și introdus pe fiecare obiect vestimentar creat. Eu rămân fanul gamei business și geanta de laptop mi se pare extrem de reușită, deși recunosc că și ghiozdanul roșu e interesant.

Vuitton 1

Vuitton 2

Vuitton 3