De ce e bine să aștepți târgurile ca să faci cumpărături pentru cel mic

Taticool shop la Baby Boom

 

Dacă ești gravidă sau proaspăt mămică, sau tată însărcinat prin simpatie, trebuie să cauți și să ajungi la târgurile de profil! Ai foarte multe motive:

 • Găsești toate brandurile mari și poți compara. De exemplu, vreți să cumpărați căruciorul pentru viitorul vostru copil. Ei bine, la târg, ai cel puțin 10 firme de cărucioare care-și prezintă produsele. Poți să afli pe îndelete plusurile și minusurile fiecărui brand și să iei decizia cea mai bună. Nu găsești toate firmele astea la un loc în altă parte.
 • Sunt reduceri. Cei mai mulți expozanți aplică reduceri produselor lor. Și, de multe ori, sunt reduceri consistente. Cui nu-i plac reducerile, că doar nu ne dau banii afară din casă?! Reducerile sunt reale pentru că firmele acestea, care, de obicei, doar distribuie către magazine, vând direct clientului final, adică vouă. Implicit, pot tăia din marja pe care o dau magazinelor, în care mergeți de obicei. Practic, este eliminată o entitate din cursul clasic de vânzare a unui produs. Așa că, expozantul e tentat să ofere reduceri, el obținându-și oricum marja standard de adaos, dar atrăgând prin oferte un număr mai mare de clienți.
 • Descoperi produse pe care, de obicei, nu le vezi decât online. Sunt multe firme mici, importatoare sau producătoare, care nu-și permit să aibă propriile magazine. În plus, nici nu reușesc să intre în magazinele mari, din cauza condițiilor impuse pentru accederea în astfel de locuri. Din aceleași motive, nu le veți găsi nici pe site-uri mari, precum emag sau elefant. De obicei, sunt doar pe site-urile proprii, construcții foarte puțin cunoscute. Dar, la târguri, firmele astea mici se prezintă, în speranța că se vor face cunoscute. Unele dintre ele chiar fac lucruri faine de care copilul tău are nevoie.
 • Poți pune mâna pe produs să te convingi singur de calitatea lui. Deși comerțul online crește de la o zi la alta și e mult mai facil pentru persoanele ocupate, la târguri, ai șansa să pipăi produsul pe care ți-l dorești. Așa îți dai seama de calitatea reală a respectivului produs. Și, dacă vorbim tot de cărucioare, poți descoperi calitatea cusăturilor, greutatea reală a șasiului sau ușurința în manevrare. Oricât de frumos sună o descriere online, realitatea te poate convinge sau nu să cumperi produsul respectiv.
 • Descoperi ce e nou în domeniu. Fac pariu că habar n-ai ce gadget-uri mai apar în zona produselor pentru copii. Da, și această lume este supusă inovațiilor. De la an la an, apar produse de care n-ai auzit, produse revoluționare care îți ușurează munca de părinte sau care îi oferă copilului tău un plus de siguranță sau de confort. La astfel de târguri, le descoperi.
 • Ai cursuri gratuite. Fiecare organizator de târguri se luptă să-și atragă clienții și prin gratuități. De exemplu, ediția din toamna aceasta a Baby Boom are cursuri de puericultură, cursuri de diversificare și nutriție, cursuri de siguranță auto. Eu voi fi prezent cu un seminar de tehnologie care face viața mai ușoară părinților. În mod normal, pe astfel de cursuri cheltuiești câteva sute de lei. La târguri sunt gratuite. Să nu mai vorbim de faptul că există un super loc de joacă pentru cei mici. Accesul e tot gratuit. Lași copilul la joacă, iar tu de poți duce la cumpărături.
 • Tombolă, Acces gratuit în anumite condiții și multe alte surprize. Dacă am omis eu ceva ce te-ar putea interesa, găsești toate informațiile pe site-ul Baby Boom. Link aici. 

Baby Boom Show -ediția de toamnă va avea loc între 8 și 11 Septembrie, ca de obicei, în pavilionul B1 de la Romexpo. Vor fi prezente peste 250 de branduri.

Ediția din această toamnă vine cu niște noutăți importante:

 1. Există o nouă secțiune- Baby Tech, ce cuprinde gadgeturi foarte utile părinților aflați la început de drum.
 2. Vor fi prezente și clinicile de stat alături de cele private.
 3. Organizatorii târgului au pregătit pentru această ediție și o super tombolă. Sunt zeci de produse faine pe care le puteți câștiga doar printr-o simplă vizită. De exemplu: o naștere all inclusive sau un kit de celule stem.
 4. Seminarii gratuite: parenting, tehnologie, siguranță auto, alimentație.
 5. Promoții la cărucioare, scaune auto, mobilier, pachete de naștere și recoltare celule stem.

Așa că am să vă dau un sfat. Ca Taticool, ca părinte cu experiență, dar și ca antreprenor. Baby Boom Show este un eveniment de neratat, un reper pentru părinți. Eu voi fi prezent cu un seminar de tehnologie și cu un mare stand Taticool Shop, cu unele dintre cele mai bune produse de pe piața mondială. Ne cunoaștem, povestim, poate ne deveniți și clienți.

PS: Poate bem o bere/un pahar cu apă împreună, dragi tătici, sau o cafea, stimate doamne. Așa că ne vedem in perioada 8-11 septembrie 2022, la Baby Boom, la Romexpo,  standul Taticool Shop.

*** Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i share să-l citească toată lumea.