Cum, mama mă-sii, poate fi schimbatul unui scutec la fel de cool ca statul la o bere cu băieții?

DSCF4088

Stai la o bere cu băieții și e bine! Berea-i rece, băieții de gașcă, totul e perfect. Știm cu toții cum e, nu trebuie să vă dau eu detalii. Am trecut prin asta și încă mai trecem. Mai rar, odată ce devenim ocupați. Și atunci prețuim gustul ăla de bere rece mai mult ca niciodată.

Schimbatul de scutece e nașpa.

Băi, dar e nașpa rău! Nimeni nu ar vrea să-l facă. Pe bune, e cea mai mare pedeapsă la care poate fi supus un bărbat. Mai bine îl pui să se uite la „Sex and the city” sau la telenovele decât să schimbe un scutec.

Și te miri mereu cum poate ieși ceva atât de mare și de puturos dintr-o creatură atât de mică și de inofensivă. Și cum se poate mânji peste tot. Iar tu trebuie să-l faci curat, așa cum ți l-a lăsat maică-sa când a plecat la serviciu.

Dar mă-sa n-are nicio vină. Doar l-ați făcut împreună. Și tot împreună trebuie să-l creșteți.

Iar procesul ăsta de curățare e cumplit rău. Ți-ar trebui trei măști de gaze și 20 de perechi de mănuși puse una peste alta și tot nu-ți oprește dezgustul.

Niciodată schimbatul copilului nu va fi cool. Trebuie să fii nebun să crezi că, vreodată, vei pune egal între berea cu băieții și schimbatul de scutece. N-ai cum. Sunt chestii diametral opuse și niciodată nu-ți va plăcea să schimbi scutece.

Dar dacă ăsta este singurul motiv pentru care nu vrei să faci un copil, habar n-ai ce pierzi!

Bine, ratezi o tonă de rahat și de scutece murdare!

Dar și cea mai mare bucurie posibilă. Pentru că atunci când ajungi acasă și te ia în brațe boțul ăla urât mirositor și-ți spune „TATI”, duhoarea aia se transformă instantaneu în miros de levănțică și de parfumuri sumpe!

Și nicio bere, oricât de rece și de bună ar fi ea, nu-ți va produce atâta satisfacție câtă îți dă îmbrățișarea aia!