Cum s-a transformat Taticool în Cupidon

Proiectul Taticool s-a născut din dorința de a face ceva bun pentru copiii noștri, pentru viitorul lor. De exemplu, să-i conving pe cât mai mulți bărbați să se implice în creșterea copiilor lor.

E încă un proiect aflat la început, care, ieri, a împlinit doar 2 luni. Deci e un bebe. Dar care crește frumos și repede și este primit cu bucurie de tot mai mulți oameni, atât bărbați, cât și femei.

Am început să am cititori fideli. Împreună, luna trecută, am înregistrat 214127 de vizite și aproape 160000 de cititori unici. Pentru cunoscători, este un trafic foarte bun, un trafic cu care se pot lăuda puține bloguri vechi. Și vă mulțumesc mult de tot pentru sprijinul vostru.

Împreună, chiar cred că putem face lucruri faine!

Dar articolul ăsta este despre altceva: despre dragostea sinceră, pe care și-o poartă doi oameni după niște mulți ani de căsnicie. O dragoste în care a apărut, de câțiva ani, și un copil, o iubire ce s-a transformat, s-a maturizat și a devenit, poate, și mai frumoasă.

Ea, mama și iubita din povestea asta, mi-a scris, ieri, următorul text:

„Bună ziua, noi suntem familia Brebu-Onuț. Soțul meu, Irinel, este un Taticool de nota 10 al unei fetițe, Mayrina, care îi seamănă perfect. Împreună, au o mare pasiune: muzica la maximum, filmele, mâncatul la restaurant și vacanțe doar ei doi. Taticool-ul nostru este iubitor, deschis la minte și ambițios, își dorește să fie un exemplu pentru fiica lui. Eu îl iubesc și îl declar cel mai bun tătic și îi mulțumesc pentru toate momentele frumoase petrecute împreună. Doresc doar să îi fac o surpriză soțului meu, vă urmărește pagina și va fi plăcut surprins de publicarea fotografiilor.” semnat Mariana Brebu Onuț

Alături de acest text, mi-a atașat și câteva fotografii și m-a rugat să le public.

Hai, fiți sinceri/ sincere! V-ați emoționat puțin!

Și eu! Pentru că mă bucură enorm două lucruri: dragostea adevărată ce și-o poartă oamenii ăștia și faptul că am putut să ajut și eu, chiar și prin acest minuscul gest de a le dedica un articol, la aducerea unui zâmbet pe buzele lor!

Irinel, să știi că ai o soție minunată! Și, dacă ea spune că ești Taticool, o cred pe cuvânt și te felicit pentru asta!

Încă ceva: dacă m-a convins ea să fac pe Cupidon pentru voi, chiar e o femeie strașnică! Să o prețuiești toată viața!

*** Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i share să-l citească toată lumea!

*** Poate te interesează și DE CE E BINE SĂ-I IUBEȘTI MAMA