Concurs: Taticool premiază dragostea în cuplu

FB-post-mami-loves-taticool 1

Vine Valentinu’. Știți voi sărbătoarea aia pe care nimeni n-o iubește pentru că e importată de la americani, dar pe care toată lumea o serbează. Mai ales doamnele așteaptă cadouri. Fie ele și simbolice.

Dar eu am zis să facem altfel.

De Valentinu’ ăsta, să primească și domnii o atenție.

Mai ales aceia care sunt implicați în creșterea copiilor lor, tăticii ăia dedicați, soții ăia care chiar merită un premiu.

Așa că, doamnelor, dacă vreți să le faceți soților un cadou inedit, care, însă, reflectă perfect prețuirea voastră pentru ei, eu vă sugerez o cană Taticool.

Mai mult, dau eu gratuit 5 căni unor doamne norocoase.

Nu sunt premii scumpe, sunt din bugetul unui site aflat la început de drum, dar sunt cadouri inedite și, mai ales, SE VOR DA PE BUNE!

Așa arată o cană și mesajul de pe ea poate aduce zâmbetul pe buze dimineața, la cafea.

Screen Shot 2016-01-22 at 17.45.20

Ce trebuie să faci? Păi, să participi la concurs. Regulamentul complet îl vei găsi pe pagina de facebook Taticool, eu îți scriu aici principalii pași:

  1. Să fii fan al paginii de fb Taticool. Adică să dai LIKE la pagină. O găsești aici.
  2. Să-mi scrii un comentariu pe blog, la acest articol, răspunzând la întrebarea „De ce soțul tău e Taticool?„. În loc de texte, îmi poți trimite o fotografie concludentă. Comentariul tău are și rolul de a contoriza participanții la concurs.
  3. Să folosești datele tale reale. Mă interesează mai ales numele tău și mailul. (Adresa de mail- asa voi putea lua legătura cu tine- nu va fi vizibilă publicului larg).
  4. Să ai puțin noroc. Pe 9 februarie, extrag cei cinci câștigători, prin random.org.
  5. Dacă ai câștigat, să aștepți coletul acasă. Ți-l trimit eu, cu mulțumiri din partea mea și cu 0 cheltuieli din partea ta.

Deci, ce zici? Cum ți se pare?

Te bagi la concurs?