Cel mai cool cadou pentru tătici

Doamnelor, chiar cred că am găsit soluția cadourilor de sărbători pentru iubiții, soții sau… amanții voștri! 🙂

M-am tot gândit ce surprize să le faceți domnilor din viețile voastre. E foarte complicat să găsești un cadou care să-i surprindă și care să le placă mult de tot. Și pentru noi e foarte complicat să vă surprindem plăcut, dar acum discutăm despre cadourile pe care ni le faceți voi nouă.

Un cadou fain pentru un bărbat trebuie să-l reprezinte. Trebuie să fie masculin cu adevărat. Apoi să fie ceva surprinzător, cu care nu se întâlnește zi de zi. Trebuie să fie și de calitate. Trebuie să fie ceva pe care nu și-l cumpără de obicei. Poate ceva pe care n-ar da banii din propriul buzunar, pentru că nu s-ar îndura. Cel puțin eu așa sunt: prefer să-i cumpăr ei cadouri scumpe, decât să-mi cumpăr mie. Iar ea face la fel.

Pentru că, măcar de sărbători, trebuie să ne răsfățăm partenerii. Iar produsele 100% masculine de pe barbierit.ro sunt cu adevărat răsfățul suprem pentru bărbați.

Îmi plac de mor și de aceea vi le recomand cu drag. Sunt produse de lux pentru bărbierit, produse cu care momentul de dat jos barba devine unul de mega alint.

Sunt produse englezești, create de firme cu o mare tradiție în domeniu. Dacă vreți, sunt Rolls- Royce-ul bărbieritului. Aparate de bărbierit, creme de înmuiat barba, pămătufuri tradiționale, spume de bărbierit, aftershave-uri fără alcool care catifelează pielea, elimină iritația și miros senzațional, toate produsele au cea mai înaltă calitate.

Au până și briciuri, acele lame pe care doar un expert într-ale bărbieritului știe să le folosească. Se spune că niciun aparat de bărbierit, oricât de performant ar fi, nu va reuși să dea calitatea de ras pe care o oferă un brici. Iar acestea sunt printre cele mai bune din lume.Una peste alta, chiar mi se par niște produse superbe cu care vă veți surprinde extrem de plăcut partenerii. Pentru că da: noi, bărbații, visăm să fim răsfățați. Iar un astfel de cadou reprezintă răsfățul suprem pentru noi. Și, măcar de Crăciun, merităm un astfel de alint! 🙂

În cazul în care vreți să achiziționați un astfel de produs, intrați pe www.barbierit.ro și, înainte de a finaliza comanda, la capitolul observații, scrieți TATICOOL. Aveți o reducere de 5%.Vizionați și clipul, vă rog. Am făcut un unboxing și am și testat produsele. Deși mă bărbieresc extrem de rar, nu am avut nicio tăietură după folosirea lor. Iar reacția Sophiei la pupăceală e tare drăguță!

Sărbători cu răsfăț vă doresc!