Cea mai tare animație pe care am văzut-o în ultimii ani

zootropolis

Zootropolis chiar este cea mai tare animație pe care am văzut-o în ultimii ani. Pe picior de egalitate cu „Shrek” sau „Puss in boots”. Nu vă povestesc acțiunea, că trebuie să mergeți la film.

Vă spun doar că, în film, descoperiți o lume complet nouă, o lume a animalelor, inspirată  din cea de zi cu zi a oamenilor. De exemplu, ghici cine sunt funcționarii de la ghișee în Zootropia? Hai că e ușor! Sunt… leneșii! Animalele alea care se mișcă cu viteza luminii stinse. Și sunt extrem de amuzanți. Bine, nu și cei din viața reală, dar asta e o altă poveste.

În plus, filmul are un mesaj puternic pentru copii, îi încurajează să-și urmeze visurile indiferent de obstacole sau de ce le spun cei din jur.

Are și câteva momente dramatice, momente în care copiii mai sensibili pot lăcrima puțin. Încă o ghicitoare: oare Prințeasa a dat apă la șoricei? Evident că da, doar e o artistă.

Una peste alta, i-a plăcut foarte mult. Atât de mult, încât s-a hotărât că vrea să se facă polițistă când va fi mare. Personajul principal din animație, o iepurică, asta visează să ajungă.

PS: În varianta dublată, Tili Niculae interpretează unul dintre roluri- o oiță malefică. Mi s-a părut că i-a venit mănușă rolul. Foarte bună.

De azi, animația este în cinematografe și e un film pe care chiar vi-l recomand cu tot dragul. Have fun! Vă promit că veți vrea să-l revedeți. Sophia deja mi-a cerut să meargă și a doua oară.

Găsiți mai jos recenzia video, cu comentariile savuroase ale Prințeasei.

Pentru o imagine detaliată a poveștii filmului, iată și trailerul oficial.

*** dacă ți-a plăcut articolul, dă-i share să-l citească toată lumea.

*** poate te interesează și o altă atracție pentru copii, în week-end. Găsești detalii, aici.