Cea mai faină trambulină e… burta tatălui

Ai ajuns acasă după o zi infernală la serviciu? Sau, mai rău, ești încă în trafic și visezi să te tolănești pe canapea, imediat ce ajungi acasă, și să zaci vreo două ore ca să-ți revii?

Ghinion!!! Ești părinte!

Deci, te vei întâlni cu uraganul: copilul ăla al tău care a mâncat 10 baterii, a băut 5 cafele și 7 energizante, iar, la ora 19.00, are încă foarte multă energie pentru joacă.

Și i-a fost dor de tine. Doar nu te-a văzut o zi întreagă. Și, ghici ce?, vrea să vă jucați împreună.

Și, dacă înțelegi că ăsta este, de fapt, cel mai frumos moment al zilei, cel mai bogat moment în experiențe pozitive, dacă îți pasă ca prichindelul tău să fie fericit, să crească frumos alături de un părinte implicat, te vei ridica de pe canapea. Chiar dacă te dor toate oasele, chiar dacă îți bubuie capul de probleme încă nerezolvate, chiar dacă simți că nu mai există gram de energie în corpul tău. Te vei ridica.

Așa că: pe locuri, fiți gata, START! Să-nceapă hârjoneala!

În cazul nostru, SĂRITURI LA TRAMBULINĂ, BOSOLEALĂ ȘI SMOTOCEALĂ (cuvinte inventate pentru a reda mai exact momentele de joacă dintre noi).

PS: Și nu uita: mâine, la birou, îți vei aminti cu plăcere de bosoleală și de smotoceală, nu de task-urile pe care le-ai împlinit ieri.

Așa că bucură-te de fiecare moment petrecut cu boțul ăla de om! El înseamnă fericirea ta. Nu banii, nu cariera, nu obligațiile îndeplinite.

Voi aveți jocuri doar ale voastre?  Ce ne puteți învăța?