Ce faci când nu te poți hotărî ce să alegi? Le iei pe toate!!! (P)

Acesta este un articol în care mă plâng. Mult! Mă plâng în privința lucrurilor pe care le fac fetele din casa mea. Păi nu se poate, domnule, chiar așa! Adică, pe bune, cât să mai suport și eu?!

Am multe reproșuri de făcut, că doar sunt însurat de mai bine de 10 ani, iar fiică-mea are 8. Deci s-au adunat multe. Doar despre nevastă aș putea vorbi ore în șir în mod critic. Cumva, însă, probabil datorită perfecțiunii mele, am supraviețuit. La fel și cu fiică-mea. Atâtea fițe, atâtea talente! Pfff, nu știu cum reușesc să le fac față! Bine, adică știu, dar n-aș vrea să mă laud cu calmul meu ireproșabil și cu calitățile mele de super soț și super tată.

Totuși, nu pot să trec cu vederea un defect comun celor două. Da, măi nene, nu știu cum se face, dar amândouă suferă de nehotărâre cronică! Exact! NEHOTĂRÂRE CRONICĂ! Și amândouă! Și uneori amândouă în același timp!

Aș vrea să mănânc ceva bun, dar nu știu ce!

– Aș vrea să vedem un film, dar nu știu care!

– Aș vrea să ne jucăm ceva, dar nu știu ce!

Apogeul e la cumpărături. Iar, când se întâlnesc amândouă, e dezastru. Pe carduri.

Sophia are nevoie de o pereche de ghete.

-Ok.

Și pleacă după ghete. Și se întorc cu trei. Că i-au plăcut și alea, dar și alea. Și nu s-au putut hotărî.

Și mi-am cumpărat și eu o pereche de blugi. De fapt trei! Că nu m-am putut hotărî!

Oare mă plâng eu prea mult? Sau, de fapt, așa sunt toate femeile ? Nehotărâte ? Să-mi spuneți voi.

Bine, recunosc puțin că și eu am o slăbiciune la raionul de bere artizanală, în supermarket. Adică, sincer, e păcat să alegi o singură bere arămie, când sunt trei sortimente noi pe raft. Trebuie să încerci măcar prima dată câte una din fiecare. Zic și eu, așa e omenește frumos și respectuos pentru producătorii ăia care s-au chinuit să combine malțul cu apa într-un mod inedit.

Totuși, dragi tătici, cred că am o mică soluție la capitolul gustări pentru copii. Da, e o picătură într-un ocean cu apă, dar zic că merită să știți.

Fiică-mii îi plac fructele și iaurturile și cerealele. Și, dacă s-ar putea, le-ar mânca pe toate în același timp, doar că nu îi ajunge stomacul. Așa că, de fiecare dată, când mergem la magazin cumpărăm din toate cu nemiluita. Habar n-aveți câte pungi cu cereale avem în casă!

Și, totuși, acum există un produs perfect pentru gusturile ei, care conține toate ingredientele cerute și care e foarte accesibil. Danonino Trio 90 de grame e un produs Bio, nu conține zaharuri adăugate, are un conținut mare de fructe- 75%, la care se adaugă iaurt și cereale. Practic îi satisface pofta copilului, îi dă energie și îi asigură și o gustare hrănitoare. Gusturile predominante sunt trei: zmeură, portocale și căpșuni, iar baza e creată cu piure de mere și de banane. Pe scurt multe fructe în același loc, la care se adaugă iaurt și cereale.

Ingredientele sunt alese cu grijă și provin din agricultura ecologică. Mie îmi place și pentru că e ambalat în deja clasicul “săculeț” Danonino și că Sophia îl poate mânca fără să-l verse inclusiv în mașina mea.

Am atât de multă încredere în ambalajul acela încât am realizat și un video cu el. Un video cu mult cântec, pe care vă invit să-l vizionați.

Acestea fiind zise, mai am o singură dorință: să inventeze cineva blugii cu mai multe fețe, astfel încât soția să-mi lase măcar impresia că și-a cumpărat o singură pereche! Măcar atât!