BOTTLE WASHER PRO, spală, sterilizează și usucă biberoanele!

Doamnelor și domnilor, dragi părinți aflați la început de drum, vă prezentăm un gadget unic în lume! Baby Brezza Bottle Washer Pro!

De la creatorii celebrului espressor de lapte praf Formula Pro Advanced, cel mai dorit aparat din lume pentru hrănirea bebelușilor, vine acum un nou gadget revoluționar.

Bottle Washer Pro este singurul robot din lume care spală, sterilizează și usucă biberoanele! Totul într-o singură unitate, prin apăsarea unui singur buton.

Nu mai ai nevoie de nimic altceva. 0 alte aparate.

Nu vei mai folosi niciodată o perie de biberoane.

Nu vei mai spăla deloc manual sticlele!

Și faci economie! Bottle Washer Pro consumă cu 50% mai puțină apă decât spălatul manual!

Cum funcționează?

Pui biberoane, tetine, accesorii și elemente ale pompei de sân. Jeturile puternice și precise de apă vor spăla totul.

Apoi alegi modul de curățare. Aparatul are 6 combinații posibile. Doar spălare, doar sterilizare, doar uscare, combinații între ele sau ciclu întreg- spălare, sterilizare, uscare.

Și start.

Cât durează?

Aparatul este extrem de rapid. Cel mai rapid.

Un ciclu de spălare durează 10 min.

Un ciclu de sterilizare 9 min.

Iar un ciclu complet, undeva la 90 de min.

Cum se realizează sterilizarea sticlelor?

Bottle Washer Pro sterilizează utilizând aerul fierbinte. Acesta este trecut printr-un filtru HEPA și transformă mediul intern într-unul steril și sigur.

Biberoanele sunt menținute sterile până la 12 ore.

E nevoie de instalări speciale?          

Aparatul poate fi folosit oriunde, n-ai nevoie de conectare la apă sau instalări speciale. De ce? Pentru că are două rezervoare detașabile. Îl umpli pe cel de sus, speli biberoanele, apoi arunci apa din rezervorul de jos. E atât de simplu!

Așadar, acesta este Bottle Washer Pro, un gadget bestial. Credem cu tărie că va fi cel puțin la fel de apreciat ca espressorul de lapte. Pentru că Baby Brezza creează produse care chiar fac părințeala mai ușoară. 

Baby Brezza Bottle Washer Pro – Eficiență și Igienă Fără Compromis

Funcții cheie:

 • Singurul aparat 3 în 1 din lume care spală, sterilizează și usucă biberoanele!
 • Curățare precisă! Spălare puternică cu jeturi de apă de înaltă presiune.
 • Mult mai rapid și fără griji!
 • Nu veți mai folosi niciodată o perie de curățat biberoane!
 • Faceți economie! Aparatul consumă cu 50% mai puțină apă decât spalatul manual al biberoanelor.

Funcționare

 • 20 de jeturi de apă de înaltă presiune curăță în profunzime toate suprafețele produselor, asigurându-se că nu rămâne nicio urmă de murdărie sau reziduuri alimentare.
 • Ciclu de Spălare = ciclu de spălare de 10 minute și trei cicluri de clătire de 3 minute fiecare
 • Ciclu de Sterilizare = ciclu de sterilizare de 9 minute
 • Ciclu de Uscare = ciclu de uscare de 60 de minute
 • Ciclu complet Spălare- Sterilizare- Uscare= aproximativ 90 de min

În cutia produsului, veți găsi și un pachet de 60 de tablete de detergent pentru utilizarea aparatului. O tabletă este folosită pentru un ciclu de spălare.

Pentru detalii despre tabletele de detergent, apăsați AICI

Sterilizare naturală cu abur și uscare completă

Distruge 99,9% dintre germeni cu ajutorul aburului natural și usucă complet cu aer fierbinte filtrat HEPA, oferind produselor un mediu complet steril și sigur.

Capacitate universală mare

Poate curăța în același timp 4 biberoane, piese ale pompei de sân, tetine, capace de biberoane și accesorii de la orice marcă.

Se potrivește practic tuturor tipurilor de biberoane și majorității pieselor de pompare și tetinelor.

6 Moduri de Curățare:

Folosește panoul de control LCD pentru a alege între spălare- sterilizare- uscare; spălare- uscare; doar spălare; sterilizare- uscare; doar sterilizare; doar uscare.

Utilizare fără a conecta aparatul la instalația sanitară

Aparatul include două rezervoare de apă detașabile (apă curată și apă murdară), permițându-ți să folosești dispozitivul oriunde în casa ta.

Ecologic

Folosește cu 50% mai puțină apă decât spălarea manuală.

Placă de încălzire din oțel inoxidabil

Nu se corodează, asigurând o durabilitate îndelungată.

Compatibil doar cu tablete de detergent non-toxice Baby Brezza

Funcționează doar cu tablete de detergent Baby Brezza sigure pentru bebeluși.

Baby Brezza Bottle Washer Pro este partenerul perfect în menținerea igienei pentru biberoanele și accesoriile de hrănire ale bebelușului tău. Conceput pentru a face procesul de spălare a biberoanelor o experiență fără efort și sigură, acest dispozitiv inovator îmbină tehnologia avansată cu practicitatea. 

Caracteristici Principale:

 1. Jet Puternic de Apă: Cu un jet puternic de apă, Baby Brezza Bottle Washer Pro elimină eficient reziduurile de lapte, resturile alimentare și bacteriile, asigurând sticlele și accesorii perfect curate pentru bebelușul tău.
 2. Design compact și ușor de utilizat: Designul compact face ca acest dispozitiv să fie ușor de integrat în spațiul tău de bucătărie. Butonul de pornire simplifică procesul, oferindu-ți controlul deplin asupra ciclului de spălare.
 3. Tehnologie avansată de sterilizare: Baby Brezza Bottle Washer Pro utilizează tehnologie avansată de sterilizare pentru a asigura un nivel înalt de igienă. Sticlele sunt curățate și dezinfectate într-un timp scurt, fără efort suplimentar din partea ta.
 4. Compatibilitate universală: Acest dispozitiv este compatibil cu o gamă largă de sticle și accesorii de hrănire, asigurându-te că poți beneficia la maxim de toate beneficiile sale.
 5. Economisirea apei și a energiei: Baby Brezza Bottle Washer Pro este proiectat pentru a economisi apă și energie, contribuind la protejarea mediului înconjurător și la reducerea costurilor cu utilitățile.

Beneficii pentru părinți:

 • Eficiență sporită în procesul de curățare a biberoanelor și accesoriilor.
 • Siguranță și igienă ridicate pentru sănătatea bebelușului tău.
 • Economie de timp și efort în rutina zilnică.

Descoperă confortul și inovația cu Baby Brezza Bottle Washer Pro – partenerul de încredere în îngrijirea bebelușului tău. Garantează-i micuțului tău o experiență de hrănire impecabilă și fără griji!

@taticool.shop

Mai e foarte puțin! 𝗕𝗮𝗯𝘆 𝗕𝗿𝗲𝘇𝘇𝗮 𝗕𝗼𝘁𝘁𝗹𝗲 𝗪𝗮𝘀𝗵𝗲𝗿 𝗣𝗿𝗼, singurul aparat 𝟯 𝗶̂𝗻 𝟭 din lume care 𝘀𝗽𝗮𝗹𝗮̆, 𝘀𝘁𝗲𝗿𝗶𝗹𝗶𝘇𝗲𝗮𝘇𝗮̆ 𝘀̦𝗶 𝘂𝘀𝘂𝗰𝗮̆ biberoanele, este la doar câteva zile de lansare! Îl considerăm un gadget genial și îl veți găsi în România, prin 𝗧𝗮𝘁𝗶𝗰𝗼𝗼𝗹 𝗦𝗵𝗼𝗽. E în precomandă pe www.taticoolshop.ro #taticoolshop #taticoolshopcluj #babybrezza #bottlewasherpro #newgadget #newentry #fyp

♬ original sound – Taticool Shop

Bottle Washer Pro de la Baby Brezza – E modern, e precis, îți face părințeala cu adevărat mai ușoară.

E genial! Pe cuvânt de Taticool. 

Bottle Washer Pro de la Baby Brezza este un produs revoluționar. Este singurul aparat 3 în 1 din lume care spală, sterilizează și usucă biberoanele! Totul este mult mai simplu, rapid și fără griji. Produsele Baby Brezza sunt disponibile în România exclusiv prin Taticool Shop.

@taticool.shop

O nouă 𝗿𝗲𝘃𝗼𝗹𝘂𝘁̦𝗶𝗲 este pe punctul de a avea loc în industria produselor pentru părinți. Un 𝗴𝗮𝗱𝗴𝗲𝘁 𝗶𝗻𝗰𝗿𝗲𝗱𝗶𝗯𝗶𝗹, unic pe piața mondială, este pe punctul de a fi lansat. E fabulos și vă va transforma viața. Pe cuvânt de 𝗧𝗮𝘁𝗶𝗰𝗼𝗼𝗹! În curând, exclusiv în România prin 𝗧𝗮𝘁𝗶𝗰𝗼𝗼𝗹 𝗦𝗵𝗼𝗽. —- #taticoolshop #taticoolshopcluj #newentry #commingsoon #fyp

♬ King – JordanBeats

Bonus:

Gadgeturi care fac viața mai ușoară părinților

Căruciorul care leagănă singur copilul, camera care supraveghează respirația bebelușului dar și orice mișcare, espressorul de lapte praf, aparatul care spală, sterilizează și usucă biberoane, senzorul care ne spune dacă bebe a stat prea mult în scoica auto sau… dacă am uitat copilul în mașină… gadgeturi cu aplicații pe telefon care ne ajută să avem grijă de bebeluș și ne fac viața mai ușoară și mai frumoasă! Un material de senzație!