Blocați în casă. Experimentul „Cu mâinile curate”

De vreo câteva zile, suntem blocați la domiciliu. Prințeasa e răcită. Febră, tuse, muci, nopți de veghe, nu vă bat la cap cu astea, că ați trecut și voi prin ele.

A depășit perioada mai dificilă, așa că acum e doar blocată la domiciliu ca să se vindece complet. Blocată în casă toată ziua și cu un chef fantastic de joacă. Așa că a trebuit să venim cu idei noi, pentru că jocurile vechi le-a epuizat repede.

Uite ce am creat noi: un lighean pus în mijlocul casei, niște apă și ingrediente… secrete. Și a fost o super distracție vreo oră întreagă.

Sophia a experimentat! A cărat litri întregi de apă de la chiuveta din baie la ligheanul din mijlocul casei. A pus spumă, lapte, miere, săpun lichid și a ieșit… o minunată cremă de mâini!!!! 🙂

Mai important, însă, a fost că ea a avut o activitate nouă, în care s-a implicat foarte serios. O vedeți în acțiune dând [play] clipului.

Dacă eram niște părinți clasici, ne-am fi gândit la covoare, la faptul că parchetul s-ar putea umfla de la apă, la tot felul de lucruri care ne-ar fi obligat să-i spunem „NU”.

Și, totuși, ce s-ar fi putut întâmpla atât de rău, atât de iremediabil, încât să-i interzicem distracția asta?!! Pe bune, hai să fim mai relaxați!

Așa că i-am spus „Da”, să încerce experimentul. Și a fost foarte fain! Eu zic să încercați și voi acasă!

Voi cum vă distrați când sunteți obligați să stați în casă?

*** Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i share să-l vadă toată lumea.

*** Poate te interesează și „Animăluțul de week-end, un concept inedit”.