Bilanț de două luni: Taticool, în top 20 bloguri de parenting

Strategie

Azi, Taticool.eu împlinește două luni de existență. Pe 20 decembrie, am pus primul articol în eter.

Și, de atunci, am tot scris. Mult, puțin, voi să-mi spuneți. Uneori, mie mi s-a părut că scriu romane fluviu, alte ori, că am intrat în pană de idei.

Totuși, de fiecare dată, am găsit ceva interesant de spus. Fie din experiențele cu Prințeasa, fie din documentări, fie din propunerile trimise chiar de voi. De fapt, ăsta este și sfatul specialiștilor în blogging.

Nu există soluții minune, nu ajungi peste noapte să faci trafic de calitate, să ai un blog de succes. Trebuie doar să fii hotărât, să cauți să fii diferit, să te duci „la lucru” în fiecare zi și să muncești.

Și, chiar surprinzător pentru mine, succesul Taticool.eu e mult peste așteptări. Doar, în luna ianuarie, lună calendaristică încheiată, blogul a avut peste 210 mii de accesări.

Pe facebook, comunitatea Taticool a atins peste 3200 de prieteni, oameni veniți de bunăvoie, organic, nu aduși cu trucuri… publicitare.

Ieri, revistabiz.ro a lansat, în premieră, o listă cu cele mai influente nume din blogosfera românească.

Iar la categoria bloguri de parenting, în top 20, hop și Taticool! Dovada e afișată sus, la loc de cinste, subliniată cu linii roșii!!

Pentru că sunt, recunosc, tare mândru! Dar și tare recunoscător deopotrivă! Pentru că voi ați făcut acest succes. Puteam să scriu eu verzi și uscate, dacă voi, cititorii mulți și necunoscuți, nu ați fi găsit interesante articolele nu le-ați fi accesat, nu le-ați fi distribuit.

Mulțumesc frumos pentru tot! Promit că voi căuta să mă revanșez cumva!