Alege să-i faci tu prima băiță! Uite și niște sfaturi!

45706_597686363579186_1812669375_n-900x506

Să fim clari: ai făcut un copil, îl vei crește toată viața! Mereu va trebui să-i dai sfaturi, să-l ocrotești, să-l îngrijești. Bine, la un moment dat, s-ar putea să-ți cumpere el scutece, dar nu prea sunt părinți care ajung la vârsta aia.
Una peste alta, la capitolul „parenting” nu merge cu vacanța! Nu poți să-ți iei concediu de la crescutul copilului. E greu al naibii, dar satisfacțiile sunt imense.

Articolul ăsta este, însă, despre greul ăla care aproape că te dărâmă, că fericirea o găsim singuri.

Când aduci copilul acasă din maternitate începe haosul. Și, crede-mă, habar n-ai ce te așteaptă, oricât de mult ai citit sau oricât de pregătit crezi că ești!
Consoarta e lăuză, soacra sau mama pline de intenții bune, dar panicarde, iar tu mahmur.
Și vine seara, primul moment în care tu trebuie să demonstrezi că ești cu adevărat capabil de titlul de „tată”, bărbatul ei, acel om care a convins-o că merită să-i poarte în pântece odrasla, ginerele valabil, care va face mămăițele să suspine la poartă când soacra le va povesti și, mai ales, stâlpul pe care copilul tău va ști că se poate baza pentru totdeauna.

Iar relațiile astea de succes se construiesc din prima seară, din momentul 0- băița copilului.

Și acum, mascul alfa ce ești tu, îți povestesc din experiență: eu am ales să-i fac fetei mele prima băiță!

Așa am vrut eu! Ca să mă laud tuturor, mai târziu, despre asta, ca să-mi demonstrez mie că pot și, mai ales, pentru că nimeni în casă nu se simțea în stare. Și, da, am avut chiloții maro pe mine și am transpirat vreo trei litri de apă în 10 minute, cât a durat toată procedura.

Dar am făcut-o eu și mi-am demonstrat lumii întregi că pot fi TATĂ și nu doar purtător de spermatozoizi!

Și a fost unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea, moment pe care l-am repetat seară de seară vreo doi ani, timp în care am fost singurul responsabil de băița fiică-mii. Pentru că așa am vrut eu!
Iar, dacă vrei să fii ca mine, dacă vrei să fii un tată implicat, un TATICOOL, dă [play] clipului și învață niște tehnici pentru prima băiță de la specialiști.

Atenție, însă, secretul e unul singur: trebuie să ai RĂBDARE!