Karma bună te ajută să dormi liniștit

V-am înnebunit la cap și voi continua să o fac în privința siguranței copiilor în mașină. Găsiți pe blog tone de articole despre asta. Dar, astăzi, vreau să discutăm despre siguranța întregii familii, nu doar a copiilor.

Cum ai grijă de tine, în primul rând?

Din punct de vedere estetic, e simplu: sport, diete, o cremă etc. Din punct de psihic, fiecare știe mai bine. La noi funcționează un film bun și un pahar de vin roșu.

În calitate de soț și tată (fără a exclude aici rolul doamnei din viața mea), simt, însă, uneori că trebuie să mă preocup mai mult și de situațiile excepționale. Acele cazuri de “Doamne, ferește!”, acele situații care nu vrei vreodată să ți se întâmple, dar pentru care e bine să fii pregătit: accidente mai mici sau mai mari, cutremure, inundații naturale sau de la vecini și câte și mai câte.

Și tocmai de aceea vă vorbesc azi despre noua asigurare de la Eurolife FFH. “Karma bună” se numește serviciul (ce nume inspirat!!!) și este o asigurare de viață și accident, 100% online. Adică o faci din doar câteva click-uri, de la birou, fară nicio grijă în privința deplasărilor. Mai mult decât atât, “Karma bună” nu vine doar cu clasica asigurare, ci și cu un pachet de telemedicină și welness.

Telemedicină: ai acces rapid la un medic prin telefon sau online.

Sunt trei pachete de asigurare, tarifate diferit, dar toate includ accesul la aceste servicii de telemedicină. Poți contacta un medic 24/7, la absolut orice oră și chiar în timpul sărbătorilor legale.

Welness

În pachetul maximal este inclus și un program de welness personalizat, cu acces la propriul medic specializat în nutriție și psihonutriție. Ai acces și la un psiholog, un consultant de fitness sau kinetoterapie.

 Asigurarea de viață și pentru accidente

“Karma bună” vine cu acoperire financiară până la 18 mii de lei în caz de spitalizare, până la 15 mii de lei pentru operații și până la 150 de mii de lei în caz de invaliditate în urma unui accident. Iar în cazul decesului asiguratului, urmașii primesc până la 150 de mii de lei.

Program de fidelitate

Odată ce închei o astfel de poliță, ai acces și la o serie de discounturi speciale acordate de partenerii Eurolife FFH. De exemplu, până și Taticool Shop s-a alăturat acestei liste și, dacă îți vei dori produse pentru copilul tău, vei avea un tarif special, în calitate de cliend Eurolife FFH.

Tarife

Sunt trei pachete posibile, cu costuri între 35 și 60 de lei/ lună: Lifestyle Start, Lifestyly Plus și Lifestyle Complex, ultimul vine la pachet cu un cadou interesant, o brățară de fitness.

Despăgubirile sunt diferențiate în funcție de pachetul ales, dar toate au accesul la medici pentru 21 de specialități și, cum spuneam mai sus, Lifestyle Complex include și elementele de wellness menționate.

Ideea este simplă, oameni buni. O asigurare te ajută să dormi mai liniștit, te protejează de necazuri. Și, dacă te hotărăști să închei o astfel de poliță, e bine să alegi informat și înțelept. Să alegi o poliță de la care primești mai mult decât clasica asigurare. Iar, sincer, “Karma bună” sună al naibii de bine.