90 de minute de distracție maximă pentru pici și tătici

Dă-i [play] pentru a urmări o nouă aventură marca Prințeasa Fantastică și Taticool.

Week-end-ul ăsta am încercat ceva nou: am patinat. Bine, măcar am încercat, căci, de la teorie, la practică, e cale lungă.

Dar a fost o distracție foarte interesantă pentru Prințeasă, care s-a amuzat teribil o oră întreagă. Accesul pe patinoar este de 90 de minute. Voi poate reușiți să rezistați până la sfârșit. Pentru noi au fost suficiente 60 de minute.

Mai ales pentru mine căci, după lecția de patinat, m-am ales cu o durere serioasă de spate. Ce să fac dacă sunt prea înalt, iar foca prea mică?!

Care focă? Aia de care trebuie să se țină copilul ca să-și mențină echilibrul pe patine. Dar noi suntem altfel și am fost diferiți și de data asta. Prințeasa a descoperit repede că poate sta pe focă și nu în spatele ei. Ca să o împingă taică-su ca pe sanie.

Și s-a distrat! Iar pentru mine, ăsta a fost cel mai important lucru. Pentru că am petrecut timp de calitate împreună.

Și pentru că, tot eu, i-am deschis un nou drum: cel al patinatului.

Țin mult la partea cu deschisul drumurilor copilului meu. Cred că un copil este fericit dacă își are tatăl alături la premiere, atunci când trebuie să încerce lucruri noi și să depășească obstacole: primul pescuit, primul patinat, prima alunecare pe schiuri, prima băiță și multe altele. Până acum am fost alături de ea la toate astea și voi încerca să-i fiu aproape și la alte „premiere”. Pentru că asta înseamnă Taticool.

Una peste alta, cred că patinajul e o distracție tare faină și pentru pici și pentru tătici și ar trebui să o încercați. La AFI Cotroceni e un patinoar acoperit, funcțional tot timpul anului. În plus, acolo, în toate week-end-urile lunii februarie, copiii se pot întâlni cu dinozaurul Dino, mascota Danonino, care le oferă gratuit celor mici iaurturi și câteva joculețe foarte faine.

*** Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i share să-l citească toată lumea.

*** Poate te interesează și câteva lucruri pe care le poți face în casă cu copilul tău.