Nanit, gadgetul nr. 1 în monitorizarea somnului copilului- 12 argumente

Camera de supraveghere care detectează orice mișcare a cutiei toracice a bebelușului și îți poate transmite în orice moment dacă bebelușul respiră neregulat.

Nanit Pro este camera de supraveghere bebe numărul 1 in America! 

Pe cât de mică e, pe atât de puternică. Este și cea mai premiată cameră de supraveghere din lume, în ultimii ani. Iar acum este disponibilă și în România prin Taticool Shop, cu toate certificările obligatorii pentru comercializarea în Uniunea Europeană. 

Această cameră inteligentă redefinește experiența părinților, oferind funcții unice pentru a asigura un somn liniștit și sigur pentru cei mici.

Nanit Pro prezintă o mulțime de funcții unice, inovatoare, de excepție. Este gadgetul momentului, este cea mai avansată tehnologie a somnului copilului.

Dar ce face mai exact Nanit Pro atât de genial?

Vin cu 12 motive pentru care camera NANIT este cel mai tare gadget pentru monitorizarea somnului copilului 

1. Tehnologia avansată de monitorizare a somnului

Nanit Pro este echipată cu o tehnologie de monitorizare avansată care urmărește cu precizie fiecare mișcare, respirație și schimbare a poziției copilului. Ai acum acces la date detaliate despre calitatea somnului, contribuind astfel la o înțelegere mai profundă a nevoilor de odihnă ale micuțului tău.

2. Bandă de respirație- un QR code genial

Inclus în pachet, veți găsi un accesoriu fenomenal- o bandă de respirație care detectează orice mișcare a cutiei toracice a bebelușului. Dispozitivul nu conține componente electronice ce ar putea radia copilul,ci un sistem ingenios de figuri geometrice desenate pe textilul benzii. Camera identifică mișcarea acestora și îți poate transmite în orice moment dacă bebelușul respiră neregulat.

Banda se fixează simplu și sigur în jurul toracelului copilului și detectează respirația acestuia în orice poziție ar dormi. În plus, pe măsură ce bebelușul crește, poate fi înlocuită cu o nouă variantă potrivită vârtei, cu un sac de dormit sau chiar cu pijamale. Toate au acest QR code inclus și le descoperiți pe site-ul nostru.

3. Compatibilitate cu dispozitivele mobile

Se integrează cu aplicația mobilă pentru acces ușor și monitorizare în timp real de pe telefon, oferind părinților flexibilitate și comoditate.

4. Imagini clare în timp real și înregistrări video

Beneficiază de imagini clare, Full HD, și detaliate în timp real ale bebelușului tău, cu posibilitatea de a accesa înregistrări video de înaltă calitate. Obține o vedere detaliată, chiar și în condiții de iluminare scăzută, pentru a te asigura că micuțul tău doarme confortabil!

5. Comunicare bidirecțională

Nanit Pro integrează o funcție de comunicare bidirecțională, permițându-ți să fii prezent virtual în cameră. Poți vorbi cu bebelușul tău sau să-i cânți o melodie liniștitoare pentru a-l ajuta să adoarmă, chiar și atunci când nu ești fizic în cameră.

6. Senzori de temperatură și umiditate

Monitorizează mediul din jurul bebelușului, oferind informații despre temperatura și umiditatea camerei pentru a asigura un climat confortabil și sigur.

7. Alerte personalizate și consiliere despre somn

Prin intermediul unei aplicații intuitive, primești alerte personalizate referitoare la orice schimbare în rutina de somn a copilului tău. Împreună cu o consiliere personalizată despre somn, Nanit Pro devine partenerul ideal pentru a asigura o dezvoltare sănătoasă și un somn odihnitor pentru cel mic.

8. Design sigur și elegant

Cu un design sigur și elegant, camera Nanit Pro se integrează armonios în orice cameră pentru a oferi o atmosferă liniștită. Materialele de calitate și construcția robustă fac din acest aparat nu doar o unealtă utilă, ci și un accesoriu plăcut în decorul camerei copilului.

9. Limitare perimetru

Aplicația Nanit îți permite să stabilești “zone de siguranță”. Odată ce copilul a crescut și nu mai stă în pătuț, utilizarea camerei nu este epuizată. O poți folosi în continuare și primești alarme dacă cel mic pleacă din camera lui, din țarc sau dintr-un loc de joacă. Vei fi alertat imediat dacă micuțul va părăsi perimetrul.
*pentru utilizarea acestei caracteristici, trebuie să ai stand flex- varianta de fixare a camerei pe suprafețe plane

10. Vizualizare cu zoom și înclinare

Permite ajustarea perspectivei camerei pentru o vizualizare mai detaliată, cu opțiuni de zoom și înclinare pentru a acoperi diverse unghiuri.

11. Funcție avansată pentru vizualizare nocturnă

Asigură vizibilitate excelentă în condiții de iluminare scăzută sau întuneric total, oferind o monitorizare eficientă pe tot parcursul nopții.

12. Stocare securizată a datelor

Asigură securitatea datelor și oferă opțiuni pentru stocarea sigură a informațiilor legate de somn și monitorizare, respectând confidențialitatea. 

Unboxing Nanit Pro by Taticool Shop 

@taticool.shop

Cel mai tare 𝗴𝗮𝗱𝗴𝗲𝘁 al momentului! Cea mai compact 𝘀𝗶𝘀𝘁𝗲𝗺 𝗱𝗲 𝗺𝗼𝗻𝗶𝘁𝗼𝗿𝗶𝘇𝗮𝗿𝗲 𝗮 𝘀𝗼𝗺𝗻𝘂𝗹𝘂𝗶 din lume! Cea mai 𝗮𝗽𝗿𝗲𝗰𝗶𝗮𝘁𝗮̆ 𝗰𝗮𝗺𝗲𝗿𝗮̆ din SUA! — #taticoolshop #taticoolshopcluj #nanitpro #camerasupraveghere #fyp

♬ original sound – Taticool Shop