Hai la Baby Boom! Îți dau invitație gratuită și te aștept la standul meu!

 

Ești gravidă sau cauți ceva fain pentru copilul tău nou-născut? Te pregătești să naști și ai nevoie de o mulțime de lucruri pentru noua viață de lângă tine? Știi foarte bine că târgurile de profil sunt un must have! Adică musai trebuie să te duci să le vizitezi.

Primăvara asta este un singur târg mare, Baby Boom. Începe mâine și ține până duminică. Ți-am povestit aici de ce e bine să-l vizitezi. Nu te mai bat la cap cu asta.

Vreau să-ți povestesc despre un proiect foarte important pentru mine, un proiect care vine ca o continuare a acestui blog. Am creat special pentru părinții preocupați de confortul copiilor lor Taticool Shop.

Este vorba despre un magazin, atât online, cât și fizic, cu super- produse pentru copii. Vorbesc despre cele mai bune cărucioare pentru copii din România, despre un espressor de lapte praf, un gadget care te ajută enorm, și despre cele mai versatile scaune de masă din lume.

Pe toate acestea, le poți găsi în România doar prin Taticool Shop, un magazin dedicat familiilor cu altfel de tătici. Acei tătici cool, preocupați de noutăți, de gadgeturi, de tot ce e mai bun pentru copiii lor. În plus, produsele au un design revoluționar, un design care nu le lasă să treacă neobservate atunci când vă plimbați prin parc sau când vă vin prietenii în vizită.

1 2 3 4 5

Picture 044
Picture 044

7 8 9 10 11

Una peste alta, eu nu te oblig să cumperi nimic, te invit doar să ne cunoaștem. Îți dau și o invitație gratuită, dacă îmi trimiți un mail la [email protected] sau ne anunți la 0769715113. Standul Taticool Shop are numărul 29 și, pe perioada târgului, vei beneficia de cel puțin 10% reducere la produsele pe care le comanzi.

Așa că ne vedem de joi, la Baby Boom, la Taticool Shop- standul 29. Fii taticool!